PERKO S.A.

13 Μαρτίου 2023 13:58

Επίσημος εισαγωγέας των ηλεκτρικών οχημάτων SUNRA
 
Η ΠΕΡΚΟ Α.Ε ιδρύθηκε το 1967 και είναι από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες στον χώρο των δύο τροχών στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται σχεδόν αποκλειστικά με την εισαγωγή και το χονδρικό εμπόριο ανταλλακτικών, αξεσουάρ, ελαστικών και λιπαντικών μοτοσυκλετών.
 
Η εταιρεία στεγάζεται από κεντρικές αποθήκες και γραφεία σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.000 m2  και διατηρεί  ιδιόκτητο υποκατάστημα 700 m2 στο κέντρο της Αθήνας. Έχει καθιερωθεί στον χώρο των 2 τροχών παίζοντας ηγετικό ρόλο για πάνω από 50 χρόνια, στην διάθεση πολλών επώνυμων προϊόντων, μέσα από ένα πλατύ δίκτυο συνεργατών πανελλαδικά.
 
Πρόσφατα, η εταιρεία προχώρησε στην ηλεκτροκίνηση αναλαμβάνοντας την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή σε Ελλάδα και Κύπρο των ηλεκτρικών οχημάτων του εργοστασίου SUNRA.
 
Για 5 συναπτά έτη, η SUNRA αναγνωρίστηκε ως Νο 1 στον κόσμο σε όγκους πωλήσεων, με πάνω από 100 κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.
 
Από το 2013 η εταιρεία είναι συνεργάτης της κινεζικής αεροδιαστημικής βιομηχανίας και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) υποστηρίζοντας την ανάπτυξη της.
 
Η γκάμα της SUNRA περιλαμβάνει ηλεκτρικά scooter που έχουν μέγιστη ταχύτητα από 25 έως 80 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ η αυτονομία μπορεί να φτάσει τα 98 χιλιόμετρα την ώρα ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξεις. Η SUNRA παρέχει εργοστασιακή εγγύηση 2 Ετών ή 20.000 χιλιόμετρα σε όλα τα μοντέλα της.