Ο Μάκης Τσέλιος αφήνει τον Οίκο του στην Ελισάβετ Μουτάφη: την έχρισε βασίλισσα του Κολωνακίου

25 Ιανουαρίου 2020 22:00

Η βασίλισσα Ελισάβετ του Κολωνακίου! Και το χρίσμα της το έδωσε ο θείος της. Σας μπερδέψαμε; Κι όμως τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η νέα βασίλισσα του Κολωνακίου λέγεται Ελισάβετ και δεν είναι άλλη από τη Μουτάφη. Η αγαπημένη ηθοποιός, μετά την υποκριτική φαίνεται ότι μπαίνει πάρα πολύ δυνατά και στον χώρο της μόδας. Πώς; Μα με τη βοήθεια του διάσημου θείου της.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο θείος της Ελισάβετ Μουτάφη είναι ο πασίγνωστος σχεδιαστής Μάκης Τσέλιος, ο οποίος και πήρε την απόφαση να παραδώσει τα ηνία του ατελιέ του στην αγαπημένη του. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο σχεδιαστής. Ο λόγος; Θέλει να δώσει χώρο στη νέα γενιά και η κομψή ανιψιά του είναι το πλέον ενδεδειγμένο πρόσωπο για την «επόμενη μέρα» στο ατελιέ του.

«Ήρθε η στιγμή η καινούργια γενιά να αναλάβει κάποια πράγματα… Γι’ αυτό έχω επιφορτίσει αλλά με πολλή αγάπη την ανιψιά μου την Ελισάβετ Μουτάφη, χωρίς βέβαια να χάνει τίποτα από τη δουλειά της που την αγαπάει πολύ, αλλά σε συνδυασμό με εμένα και τη μητέρα της θέλουμε να αναλάβει αυτήν τη δουλειά που έχουμε κάνει με αγάπη», είπε ο διάσημος σχεδιαστής.

Ο Μάκης Τσέλιος πάντως δεν σκέφτεται να… παραδώσει τα όπλα, αφού όπως χιουμοριστικά λέει αργεί ακόμη η δική του απόσυρση από τον χώρο που λάτρεψε και λατρεύτηκε. «Δεν θα αποσυρθώ, αλλά πρωτοβουλίες θέλω να έχει η Ελισάβετ» δήλωσε, αποκαλύπτοντας πως η ηθοποιός ασχολείται ήδη με το σχέδιο μόδας. Η αλήθεια, μάλιστα, είναι πως πριν λίγο καιρό και η Ελισάβετ Μουτάφη είχε αποκαλύψει πως ασχολείται με τη μόδα και κάποια στιγμή θα αναλάβει το ατελιέ του θείου της.

Όσο για το τι περιμένει από τη… διάδοχό του. Ο Μάκης Τσέλιος είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του με το γνωστό του χιούμορ ότι περιμένει ένα… εγγονάκι από την ανιψιά του.

«Το θέλω πάρα πολύ, αλλά εκείνη που το θέλει περισσότερο είναι η μητέρα της, η οποία είναι σε κατάσταση κρίσης, το περιμένει πώς και πώς. Αυτά όμως τα ξέρει ο Θεός. Τα παιδιά το θέλουν πάρα πολύ και νομίζω ότι ο Θεός θα βοηθήσει και θα το φέρει γρήγορα. Έχω πολλά εγγονάκια από τ’ άλλα ανίψια μου, αλλά η Ελισάβετ είναι η λατρεμένη. Το Λιζάκι το αγαπώ, είναι ξεχωριστό παιδί. Έχω πέντε ανίψια κι όλα , έχουν ποιότητα, το ένα είναι καλύτερο από το άλλο».

«Δεν μου παραχωρεί ο θείος μου το ατελιέ, απλά θα μπω στα πόδια τους. Όταν είμαι έτοιμη θα πω λεπτομέρειες… Σιγά σιγά αρχίζω να μαθαίνω τα πράγματα και θα συνεργαζόμαστε», ήταν η απάντηση της Ελισάβετ Μουτάφη για το νέο… αφεντικό του Οίκου Μάκης Τσέλιος. Ουσιαστικά επιβεβαίωσε τον αγαπημένο της θείο και έχει βουτήξει στα βαθιά στον νέο χώρο, χωρίς πάντως να βάζει σε δεύτερη μοίρα την υποκρτική.