Θοδωρής Φέρρης: «Τους φόβους μου τους νιώθω κάθε ημέρα να μου χτυπάνε την πόρτα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Μαρτίου 2023 10:07

O Θοδωρής Φέρρης ήταν αποκαλυπτικός σε συνέντευξη που παραχώρησε.

O γνωστός τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης, στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1.

Ο καλλιτέχνης μοιράστηκε τις ανησυχίες, τις σκέψεις του και τις ανατροπές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στη ζωή του.

«Υπάρχει μια θλίψη γενικώς αυτή την εποχή στον αέρα. Εγώ είμαι από αυτούς που έχω μάθει να ζω στη θλίψη και τα τελευταία χρόνια, όλως περιέργως, νιώθω και λίγο άβολα που είμαι τόσο χαρούμενος», είπε αρχικά ο Φέρρης.

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή, νιώθω λίγο περίεργα γιατί έχω μάθει να είμαι στεναχωρημένος και δεν θέλω τώρα να ανοίξω μεγάλη συζήτηση.

Καταλαβαίνεις τι λέω. Δύσκολα πέρασα από το ίδιο μου το μυαλό και μόνο. Δεν υπάρχει κανένας που να μπορώ να κατηγορήσω, προς Θεού. Μόνο ο εαυτός μου.

Ήμουν παντελώς ανέτοιμος να υποδεχθώ οτιδήποτε θετικό και όμορφο στη ζωή μου. Ακόμα και μια ωραία σχέση με μια κοπέλα δεν μπορούσα να υποδεχθώ κάτι τέτοιο. Ήμουν σε μια κατάσταση ανώριμη, αυτοκαταστροφική.

Τους φόβους μου τους νιώθω κάθε ημέρα να μου χτυπάνε την πόρτα. Κάθε ημέρα. Ζω με αυτούς ακόμα.

Είναι φίλοι μου, τους κοιτάζω από μακριά, κοιταζόμαστε, μιλάμε, όλα καλά αλλά τους κρατώ σε απόσταση».

Από εκεί και πέρα, σχετικά με την προσωπική του ζωή ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Έχω αρχίσει να σκέφτομαι τον γάμο αλλά το θέμα είναι ότι μένω στη σκέψη. Επειδή είμαι και Τοξότης τα αναλύω πολύ τα πράγματα».