Μπέντζαμιν Βέρμπιτς: Ο πόλεμος του σταρ του ΠΑΟ με την influencer

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Μαρτίου 2023 08:41

Στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας βρέθηκαν ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και η Αλβίνα Τσαρένκο και αντάλλαξαν μηνύσεις.

Ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και η διάσημη Ουκρανή influencer Αλβίνα Τσαρένκο έχουν έρθει σε αντιπαράθεση για την επιμέλεια του μόλις δύο ετών γιου τους.

Η ξανθιά καλλονή αρνήθηκε να δώσει τον μικρό Μέι στον πατέρα του, παρότι ήταν υποχρεωμένη με βάση όσα προβλέπονται στην προσωρινή διαταγή επιμέλειας, η οποία, μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης έχει παραχωρηθεί στην 29χρονη.

Η κίνησή της αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Βέρμπιτς. Ακολούθησε διαπληκτισμός. Τελικά, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατατέθηκαν μηνύσεις εκατέρωθεν.

Όπως αναφέρει το prototema.gr, ο Βέρμπιτς έχει ασκήσει μηνύσεις για επτά αδικήματα, μεταξύ των οποίων και της διακίνησης ναρκωτικών και η Τσαρένκο για δύο, της ψευδούς καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμισης.


Αφορμή για να ξεσπάσει νέο επεισόδιο στην μεταξύ τους κόντρα δεν ήταν τόσο η άρνηση της 29χρονης να δώσει τον μικρό για λίγες ώρες στον πατέρα του όσο ένα story στο Instagram στο οποίο προχώρησε την Κυριακή, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, στο οποίο φαίνεται ο ποδοσφαιριστής να διασκεδάζει με τρανς άτομα, αφήνοντας διάφορα να εννοηθούν για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Λίγες ώρες αργότερα ο άσος του Παναθηναϊκού, θέλοντας από την πλευρά του να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, απάντησε με δική του ανάρτηση, δηλώνοντας στρέιτ και χαρακτηρίζοντας την Τσαρένκο μέχρι και «παθολογική ψεύτρα».

«Zητώ συγγνώμη που σας ενοχλώ με την Αλβίνα Τσαρένκο αλλά νιώθω πως πρέπει να το κάνω, καθώς όλα αυτά τα ψέματα που αναφέρει σχετικά με την προσωπική μου ζωή, έρχονται από αυτήν σαν μια προσπάθεια για να επηρεάσει την ελληνική δικαιοσύνη, μιας και εκκρεμεί η δικαστική απόφαση σχετικά με το παιδί.

Παρόλο που δε νοιάζει κανέναν, απλά για να το αναφέρω, είμαι στρέιτ. Δεν είχα ποτέ ερωτική ζωή με άντρα ή τρανς. Η Αλβίνα πείραξε τις φωτογραφίες της πρώην κοπέλας μου, Λίλι και τώρα αναφέρει ότι πήγα στο κλαμπ με δύο τρανς! Αυτή τη φορά, ήταν η ξαδέρφη μου Jerneja και η φίλη της η Κάτια, από τη Σλοβενία.

Αν το θέμα στη μέση δεν ήταν το παιδί μου, θα το έπαιρνα από τη μεριά της, σαν μια χαμηλού κόστους κωμωδία. Η Αλβίνα διώκεται από μένα, για αρκετές προσβολές και ψεύδη, η δυσφήμιση προς το πρόσωπό μου είναι ένα είδος εκδίκησης. Η Αλβίνα είναι μια παθολογική ψεύτρα!», ανέφερε.

Στις 4 Απριλίου το πρώην ζευγάρι θα βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες, όπου θα συζητηθεί η τακτική αγωγή για την επιμέλεια του Μέι.