«Survivor All Star»: Η ένταση του Καραγκούνια τον έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

21 Μαρτίου 2023 11:14

Η υποψηφιότητα του Τάκη Καραγκούνια στο «Survivor All Star» ήταν αναμενόμενη σε σημαντικό βαθμό. Ο παίκτης των Μαχητών συνέχισε τις κόντρες τόσο εντός ομάδας με τον Ηλία Γκότση κυρίως όσο και εκτός, με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Η ένταση δεν λειτούργησε καλά για τον Τάκη Καραγκούνια στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor All Star». Οι συνεχείς φωνές, οι τσακωμοί και οι εντάσεις οδήγησαν την πλειονότητα της ομάδα των Μαχητών να τον ψηφίσει και να τον αναδείξει στον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Νωρίτερα, η ομάδα των Διασήμων είχε απάντηση στην προηγούμενη νίκη των Μαχητών και έκανε το 1-1 στους αγώνες ασυλίας.

Τον καθοριστικό πόντο έφερε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος εξιλεώθηκε με αυτόν τον τρόπο για την ήττα του στο τελευταίο flag race.

Τα ματσαρίσματα αποτέλεσαν σημαντικό ζήτημα και στο εσωτερικό της Μπλε ομάδας. Η ήττα έφερε τριγμούς ως προς την άστοχη επιλογή των αντιπάλων, με όλους τους παίκτες να τοποθετούνται.

Ο Γιωρίκας ανέφερε ότι δεν ακούγεται όσο θα ήθελε στην ομάδα του, με τη Μαριαλένα να διαφωνεί και αυτή με την προτεινόμενη στρατηγική.

Η κόντρα Καραγκούνια και Γκότση για τα ματσαρίσματα συνεχίστηκε και στην καλύβα των Μπλε, με τον 50χρονο μισθοφόρο να τα έχει με τον συμπαίκτη του λέγοντας: «Επιλέγει παίκτες από το δεύτερο ράφι γιατί δεν τολμάει να παίξει με τους καλούς, όπως ο Σάκης και ο Μάριος για τα στατιστικά του».

Παράλληλα, χαρακτήρισε ύπουλη την επίθεση που του έκανε επειδή επέλεξε να αγωνιστεί με τον Μαρτίκα.

Ο Καραγκούνιας αντέδρασε μετά την ψηφοφορία (συγκέντρωσε έξι από τις ψήφους των συμπαικτών του – Νικόλας Αγόρου και Γιώργος Ασημακόπουλος οι άλλοι που ψηφίστηκαν) και κατηγόρησε τον Γκότση ότι δειλιάζει να ματσάρει καλύτερους παίκτες αγωνιστικά.

«Έχω το θάρρος να λέω την γνώμη μου χωρίς να κολλώ. Έτρεχα στα κύματα κι ο Ηλίας Γκότσης λιαζόταν κάτω από έναν φοίνικα», είπε μεταξύ άλλων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.