Θέμης Αδαμαντίδης: «Η Βαρβάρα με στηρίζει»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Μαρτίου 2023 11:00

Ο Θέμης Αδαμαντίδης τοποθετήθηκε για τα όσα ακούγονται στα ΜΜΕ για εκείνον.

Η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στη φωτογράφιση για το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονται ο Θέμης Αδαμαντίδης με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Θάνο Πετρέλη.

«Η σύντροφός μου με βοηθάει πολύ, όλοι περνάνε δυσκολίες στις σχέσεις. Έχω νιώσει άσχημα πολλές φορές για όσα ακούγονται για εμένα στα Μέσα. Με ενοχλούν οι ανακρίβειες, όχι η αλήθεια», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν, ο καλλιτέχνης και η σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη απασχόλησαν την επικαιρότητα με επεισόδια που φέρεται να έγιναν ανάμεσά τους. Πλέον, φαίνεται πως τα πράγματα μεταξύ τους είναι πολύ καλά και παραμένουν μαζί.

Σχετικά με δηλώσεις που έχει κάνει ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο Αδαμαντίδης είπε: «Ποιος είναι ο Γεννατάς, δεν τον ξέρω. Εμείς στην πίστα βγάζουμε αλήθεια».

Ο λαϊκός τραγουδιστής, με αφορμή την πρεμιέρα του, μίλησε και στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha και επίσης στη σύντροφό του.

«Μία περίοδο που δεν με έπαιζαν τα ΜΜΕ έφτασα σε ένα σημείο που σκέφτηκα να το αφήσω το τραγούδι, να τα παρατήσω», εξομολογήθηκε ο Αδαμαντίδης και αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη: «Με στηρίζει και με βοηθάει και είμαστε καλά.

Με πείραξε που πήρε τόσο έκταση το θέμα με την Βαρβάρα αλλά συμβαίνουν κι αυτά κάποιες φορές. Στις σχέσεις και στους δεσμούς θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα όπως είναι».

Για το σχήμα στο οποίο συμμετέχει, τόνισε: «Ήταν μία ιδέα που μου άρεσε. Εκτιμώ την Αγγελική Ηλιάδη και τον Θάνο Πετρέλη και θα κρατήσουμε παρέα στον κόσμο που θέλει να διασκεδάσει για δύο με δυόμιση μήνες»,

Και πρόσθεσε: «Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Πήρα όσο πρόσφερα. Είμαι από τους καλλιτέχνες που θέλω και να ζω παράλληλα, να έχω και τη ζωή μου».