Νατάσα Θεοδωρίδου: Στενοχωρημένη και θυμωμένη για όσα λέγονται για τη διαφήμιση των Jumbo

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Μαρτίου 2023 11:51

Θέμα έχει δημιουργηθεί με τη νέα πασχαλινή διαφήμιση των καταστημάτων Jumbo.

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί από τη διαφήμιση της διαφήμισης των καταστημάτων Jumbo για το Πάσχα.

Ο τραγουδιστής Τάσος Μπουγάς εμφανίζεται να τραγουδάει το κομμάτι «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου και αναφέρεται -σύμφωνα με την άποψη ορισμένων – με στερεοτυπικό τρόπο για τους vegans.

«Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας», αναφέρεται στους παραλλαγμένους στίχους του τραγουδιού του Γιώργου Θεοφάνους.

Ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με την ερμηνεύτρια του κομματιού, Νατάσα Θεοδωρίδου μετέφερε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ότι η τραγουδίστρια είναι στενοχωρημένη.

«Είναι στενοχωρημένη με αυτό που έχει συμβεί. Είναι και θυμωμένη. Απλά κι αυτή θέλει να καταστήσει σαφές ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Το τραγούδι μπορεί να το έχουμε ακούσει από τη φωνή της αλλά έχει γραφτεί από τον Γιώργο Θεοφάνους.

Όταν λοιπόν ένας δημιουργός δίνει τα δικαιώματα για να γίνει το οτιδήποτε με ένα τραγούδι, δεν έχει ανάμειξη ο τραγουδιστής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα είναι και οι στίχοι και η μουσική του Γιώργου Θεοφάνους, οπότε επέλεξε να δώσει τα δικαιώματα αυτού του κομματιού στη διαφήμιση.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απλά στενοχωριέται γιατί σε αυτό το τραγούδι έχει δώσει τη ψυχή της και αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε μία διαφήμιση παρωδία. Και θέλει να γίνει ξεκάθαρο ότι εκείνη δεν συμμετέχει σε καμία περίπτωση με την παραχώρηση του τραγουδιού της», είπε ο συντελεστής της εκπομπής του MEGA.

Νωρίτερα, ο Μπουγάς μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και απάντησε, μεταξύ άλλων, ότι ο Θεοφάνους ήταν ενήμερος με αυτό που έγινε με το τραγούδι του.

«Με φώναξε η εταιρεία που κάνει τη διαφήμιση και μου είπε ότι πρέπει να πω αυτό το τραγούδι. Και από το τραγούδι που είπε η κ. Θεοδωρίδου πήρανε μόνο μία λέξη, το ‘φεγγάρι’.

Το είπα. Διασκευή δεν έγινε, τα λόγια άλλαξαν. Δεν με πείραξε εμένα. Αυτό το τραγούδι ήθελε η εταιρεία που κάνει τη διαφήμιση. Είναι χιούμορ αυτό που κάνω».

Σε ερώτηση αν συμφωνεί με το μήνυμα που «στέλνει» το τραγούδι, είπε: «Όχι, μα όλος ο κόσμος δεν μπορεί να τα τρώει όλα, άλλος τρώει κρέατα, άλλος λαχανικά. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Γιατί να μιλήσω με τη Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχω καμία δουλειά. Στα μαγαζιά που δουλεύω έχει έρθει να με ακούσει πάντως μαζί με τον άντρα της».