Σμαράγδα Καρύδη – Νίκος Κουρής: Tι είπαν στην επίσημη πρεμιέρα της σειράς «IQ 160»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Μαρτίου 2023 12:39

Το μεσημέρι της Τρίτης έγινε η επίσημη πρεμιέρα της σειράς «IQ 160» του Star, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η νέα εβδομαδιαία συναρπαστική «αστυκωμική» σειρά του Star «IQ 160» θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή με διπλό επεισόδιο στο Star.

Την Τρίτη έγινε ιδιωτική προβολή σε αίθουσα κινηματογράφου με τους πρωταγωνιστές να δίνουν το «παρών» και να μιλούν με πολύ ενθουσιασμό για τη συμμετοχή τους.

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής μίλησαν στην κάμερα του star.gr και δήλωσαν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα που είδαν.

Η Καρύδη υποδύεται την Πηνελόπη, μία καθαρίστρια με πολύ υψηλό IQ. Είναι αντισυμβατική γυναίκα, που όμως διαθέτει εξαιρετική ευφυΐα αλλά κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί.

Εργάζεται ως καθαρίστρια σε αστυνομικό τμήμα, στη Διεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ένα βράδυ, πέφτει τυχαία πάνω στα στοιχεία του φακέλου μίας πρόσφατης δολοφονίας. Τα διαβάζει και παρεμβαίνει στα συμπεράσματα της έρευνας, κάνοντας πολύ σημαντικές διορθώσεις.

«Εγώ αν δεν ήμουν ηθοποιός θα γινόμουν ντετέκτιβ! Θα μου άρεσε πάρα πολύ! Είναι το καλύτερό μου αυτές οι υποθέσεις», ανέφερε η Καρύδη και πρόσθεσε: «Ναι, έχω κάνει τεστ IQ αλλά όχι κανονικά, από αυτά που βρίσκεις στο διαδίκτυο! Ο Νίκος δεν έχει κάνει».

Οι δυο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν στο θέατρο και συγκεκριμένα στην παράσταση «Του Κουτρούλη ο Γάμος», την οποία είχε σκηνοθετήσει η Καρύδη.

Μεταξύ τους έχουν πολύ καλή χημεία και απολαμβάνουν τα γυρίσματα της σειράς.

«Είναι μία πολύ ευτυχής συγκυρία να είμαι με τη Σμαράγδα. Είμαι ευτυχισμένος, χαίρομαι που είμαστε μαζί στα γυρίσματα, χαίρομαι να πηγαίνω, λυπάμαι που φεύγω», είπε ο Κουρής.

Η Καρύδη πρόσθεσε: «Είναι σπάνιο αυτό που ζούμε. Περνάμε πολύ ωραία και ουσιαστικά ωραία. Όλες τις ώρες που μοιραζόμαστε και αυτά που θέλουμε να κάνουμε, είναι και αστεία και βαθιά με αγάπη. Γι’ αυτό έχει βγει νομίζω και πολύ ωραίο το αποτέλεσμα, γιατί δίνουμε το 100% της ψυχής μας».