Δέσποινα Βανδή: Πήγε στην πρεμιέρα της παράστασης του Μπισμπίκη και τον αποθέωσε

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Μαρτίου 2023 09:45

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ ο Βασίλης Μπισμπίκης στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης με την παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία» και φυσικά παρούσα ήταν η Δέσποινα Βανδή.

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης μετέφερε το εμβληματικό μυθιστόρημα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι «Έγκλημα και τιμωρία» στην Αθήνα του 2023.

Χθες, η παράσταση έκανε πρεμιέρα και από το πλευρό του δεν ήταν δυνατόν να λείπει η αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή, η οποία παρακολούθησε το έργο και χειροκρότησε τον σύντροφό της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια «ανέβασε» δύο stories.

To ένα ήταν από το φινάλε της παράστασης και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τα όσα είδε. «Μπράβο παιδιά!!! Εμπειρία», σημείωσε.

Στο δεύτερο story η Βανδή και ο Μπισμπίκης φεύγουν μαζί από το θέατρο. «Η πιο ωραία στιγμή. Την ώρα που γυρνάς σπίτι μετά από μια τόσο καλή πρεμιέρα», έγραψε η Βανδή στο σχόλιό της.

Ο Μπισμπίκης, ο οποίος σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία», εμφανίζεται σε αυτήν φαλακρός και με περισσότερα κιλά.

Η παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία: Αθήνα», είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι και θα παίζεται, από Τετάρτη μέχρι Κυριακή, έως τις 23 Απριλίου στη Στέγη.

Ο Μπισμπίκης με αφορμή τη νέα παράσταση «Έγκλημα και Τιμωρία» μίλησε στη «Lifo» για το επαγγελματικά του και για την προσωπική του ζωή στο πλευρό της Βανδή.

Για τη σχέση του με τη Βανδή, ο ηθοποιός σε ερώτηση που του τέθηκε για το κατά πόσο του αρέσει η αναγνωρισιμότητα αναφέρθηκε στο ζεϊμπέκικο μπροστά στη τραγουδίστρια, λέγοντας: 

«Όχι, μου δημιουργεί πρόβλημα. Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψα κι έγινε θέμα. Εγώ πάντα πήγαινα στα μπουζούκια και χόρευα, αλλά τώρα είναι μια τρέλα.

Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια, για το πάχος μου ή δεν ξέρω τι. Από την άλλη, δεν μπορώ να μη ζήσω, γιατί η τέχνη δεν είναι πιο πάνω από τη ζωή. Έτσι θα συνεχίσω και δεν με νοιάζει, ας είναι η ξεφτίλα μου ατελείωτη μέσα στα χρόνια. Αρκεί να μην επηρεάζεται η ευτυχία του παιδιού μου».