Σοφία Βόσσου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν είπε κι ότι τη σκότωσε, γιατί πρέπει να λιθοβολούμε τα πάντα;»

Συντάκτης: Newsroom

23 Μαρτίου 2023 15:30

Σοφία Βόσσου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν είπε κι ότι τη σκότωσε, γιατί πρέπει να λιθοβολούμε τα πάντα;»

Η Σοφία Βόσσου έκανε το δικό της σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της, Ανδρέα Μικρούτσικου για τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη.

Ο παρουσιαστής και μουσικός δήλωσε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του πως «ήταν ο πρώτος της άνδρας», γεγονός που σχολιάστηκε έντονα, με την κοινή γνώμη να τον κατηγορεί ότι εξέθεσε μια κυρία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η πρώην σύζυγός του και τραγουδίστρια, Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε στα όσα είπε ο παρουσιαστής και δήλωσε πως η σχέση του με την Όλγα Τρέμη ήταν γνωστή και στο παρελθόν.

«Είναι γνωστό, δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει ο Ανδρέας. Δεν είπε κι ότι τη σκότωσε, πού είναι το μεμπτό; Γιατί πρέπει να λιθοβολούμε τα πάντα; Γιατί τόση σοβαροφάνεια για τον πρώτο άνδρα ή την πρώτη γυναίκα;», είπε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει μια παροιμία που λέει “δουλειά δεν είχε ο διάολος κι αυτό τα παιδιά του”. Δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε. Έχουμε γίνει οι χειρότερες κουτσομπόλες, φτάνει πια. Έλεος. Και λίγο χιούμορ δεν βλάπτει».

Κλείνοντας το θέμα, η Σοφία Βόσσου είπε με χιούμορ απευθυνόμενη στον πρώην της: «Εμένα δεν ήταν ο πρώτος μου και με στενοχωρεί αυτό. Ανδρέα, βρες και πες κάτι και για μένα. Θα σου κάνω σκηνή τώρα. Μόνο για την Τρέμη θα λες;».