Μαρία Ολυμπία: Πόζαρε με την Πόπι Ντελεβίν… πάνω από τα σύννεφα!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Μαρτίου 2023 08:41

Σε καλοκαιρινή διάθεση η Μαρία Ολυμπία, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμιότυπα στα οποία ποζάρει με μαγιό.

Η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου, Μαρία Ολυμπία φωτογραφήθηκε με τη σύντροφο του αδερφού της Κωνσταντίνου Αλέξιου, την Πόπι Ντελεβίν.

Δεν αποκάλυψε την τοποθεσία και αρκέστηκε να γράψει στη λεζάντα: «Πάνω απ’ τα σύννεφα».

Οι δύο γυναίκες έδειχναν ευδιάθετες και φαίνεται ότι απόλαυσαν τον χρόνο που πέρασαν μαζί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece)

H Μαρία Ολυμπία, κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, είναι μια αναδυόμενη δύναμη στη βιομηχανία της μόδας που αποκομίζει τεράστια κέρδη, πουλώντας το βασιλικό παρελθόν της οικογένειάς της.

Γνωστή στη βιομηχανία της μόδας ως Olympia de Grece, δεν είναι απλώς μια χαριτωμένη, fashionable influencer στο Instagram, ούτε μόνο ένα it-girl από την υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης που το καλούν στα events, είναι μια δαιμόνια επιχειρηματίας που κεφαλαιοποιεί την καταγωγή της, αξιοποιώντας τη φήμη και την ιστορία του παππού της.

Για τον γυναικείο διεθνή Τύπο, κυρίως τον αμερικανικό, από τη Vogue και το Vanity Fair, μέχρι το Elle και το Harper’s Bazaar, η Olympia de Grece δεν είναι απλώς ένα μοντέλο, αλλά η γόνος μιας βασιλικής δυναστείας που μπορεί με ευκολία να μπαινοβγαίνει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αφού ο νονός της είναι ο ίδιος ο βασιλιάς της

Από νωρίς, η Μαρία-Ολυμπία, αγάπησε τη μόδα. Σε ηλικία 11 ετών μαγεύτηκε παρακολουθώντας μαζί με τους γονείς της ένα fashion show στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο.

Πήγε σχολείο σε ένα οικοτροφείο στην Ελβετία. Παρά το γεγονός ότι η δυσλεξία, από την οποία υπέφερε όπως αποκάλυψε σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό Tatler, τη δυσκόλεψε τα πρώτα χρόνια στο σχολείο, πείσμωσε και την καταπολέμησε.

Άρχισε να εργάζεται στον χώρο της μόδας κάνοντας πρακτική σε ηλικία 17 ετών στο καλλιτεχνικό τμήμα του οίκου Dior, παρακολουθώντας εκ των έσω πώς λειτουργεί η το Prêt-à-Porter και η υψηλή ραπτική.

Στην πορεία, συνέχισε κάνοντας σπουδές φωτογραφίας στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη.