Όλγα Τρέμη: «Μουδιασμένη και σοκαρισμένη», σύμφωνα με τη Μεσσαροπούλου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Μαρτίου 2023 11:01

Την πρώτη αντίδραση της Όλγας Τρέμη για τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου, στην οποία περιγράφει με λεπτομέρεια τον νεανικό έρωτά τους, μετέφερε η εκπομπή «Happy Day».

Η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη δεν έχει τοποθετηθεί στο θέμα που δημιουργήθηκε μετά τα όσα είπε ο συνθέτης και παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha ότι επικοινώνησε με την Τρέμη. Τόνισε, ότι η ίδια δεν θέλει να κάνει δήλωση και την περιέγραψε ως «μουδιασμένη».

«Δεν θέλω να μιλήσω εξ ονόματος της Όλγας Τρέμη ούτε έχω και την άδεια. Το μόνο που θα σας πω αυτό που εξέλαβα εγώ ως Τίνα, σε μία προσωπική κουβέντα, είναι ότι την άκουσα μουδιασμένη και σοκαρισμένη.

Αυτό που είμαστε όλοι μας. Εγώ που την ξέρω, δεν την άκουσα χαμογελαστή να διασκεδάζει.

Είναι ένας άνθρωπος που κατά καιρούς έχει δεχτεί διάφορα πυρά, γνωρίζει πώς είναι όλη αυτή η κατάσταση και δεν θέλει περαιτέρω έκταση» είπε η Μεσσαροπούλου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day», Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε χθες την ενόχλησή της για τα λεγόμενα του Μικρούτσικου υπογραμμίζοντας πως η συγκεκριμένη δήλωση την έχει σοκάρει.

«Δεν γίνεται να μην κατάλαβε ότι αυτό είναι μια είδηση βόμβα. Εμένα μου ξένισε πάρα πολύ όλη αυτή η κουβέντα και ο τρόπος που διαχειρίστηκε.

Τον Ανδρέα τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και παρακολουθώ και τα αιχμηρά σχόλιά του και τις απόψεις του αλλά σε αυτή τη φάση, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να βρει κάτι και να υποστηρίξει αυτό που θέλει να σκεφτεί ή να πει ο Ανδρέας.

Όπως και να έχει, αυτή ήταν μια προσωπική στιγμή που είχες ζήσει με έναν άνθρωπο. Δεν αξίζει σε οποιαδήποτε κυρία αυτό και πόσο μάλλον σε μια κυρία που την ξέρει όλος ο κόσμος, να ξέρουν τόσο γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή αλλά και για το πώς ήταν η πρώτη φορά που έκανε έρωτα.

Αυτό είναι μια ιδιωτική στιγμή, που ο κάθε άνθρωπος την κρατάει σε ένα κουτάκι στην ψυχή του, στο μυαλό του και στις αναμνήσεις του και κάποιος από τους δύο τη βγάζει φάτσα φόρα και την κάνει θέμα σε περιοδικό και την άλλη μέρα κυκλοφορούν τίτλοι ‘Πώς ήταν η πρώτη φορά της Όλγας Τρέμη;’.

Αυτό εμένα σαν γυναίκα με θίγει, με προσβάλλει και με σοκάρει. Εμένα, που είμαι ένας άνθρωπος που εκτιμά τον Ανδρέα. Δεν περίμενα ότι θα εκθέσει κάποιον με αυτό τον τρόπο», είπε η Τσιμτσιλή στον «αέρα» του «Happy Day».