Xρηστίδου-Μαραντίνης: Ο άγνωστος δημόσιος καβγάς που αποτέλεσε το “κερασάκι στην τούρτα” για τη διάλυση του γάμου τους

25 Ιουνίου 2019 12:00

Ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου έχουν χωρίσει μήνες τώρα, το γνωρίζετε. Όπως και το ότι έκαναν Πάσχα μαζί – κάτι που εξέπληξε πολλούς. Όμως, όλα είναι για τα παιδιά τους. Μάλιστα, νέες πληροφορίες αναφέρουν το παρασκήνιο ενός δημόσιου καβγά, που αποτέλεσε το “κερασάκι στην τούρτα” για τον χωρισμό τους.

Δημόσιος τσακωμόες

Άνθρωποι που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό μετέφεραν πως λίγο μετά την αναχώρησή τους από κάποια γιορτή, το πρώην ζευγάρι είχε έναν ομηρικό τσακωμό, ο οποίος μάλιστα ξέσπασε στη μέση του δρόμου από άγνωστη αφορμή.

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής φανερά εκνευρισμένοι, ξεκίνησαν μια κουβέντα η οποία εξελίχθηκε πολύ σύντομα σε τσακωμό, με τους δυο τους να φωνάζουν και να χειρονομούν έντονα.

Οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι προφανώς δεν κατάφεραν να επιλύσουν αυτό το οποίο αποτέλεσε αφορμή για “χοντρή” διένεξη, αφού λίγο αργότερα η παρουσιάστρια έφυγε αφήνοντας τον τραγουδιστή στη μέση του δρόμου μόνο του.

Οι ισορροπίες είναι πολύ δύσκολες να κρατηθούν, πραγματικότητα που φαίνεται να καταφέρνουν τον τελευταίο καιρό για το καλό των παιδιών τους. Και ελπίζουμε να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο,