Φίλιππος–Νίνα Φλορ: Το ονειρεμένο σπίτι τους στο κέντρο του Λονδίνου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Μαρτίου 2023 09:56

Σε ένα υπέροχο σπίτι στο κέντρο του Λονδίνου κατοικούν η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος.

Το πολυτελές σπίτι, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Φλορ, καλύπτει όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πρίγκιπα Φίλιππου και της Νίνα Φλορ, που είναι επιχειρηματίας.

Ο γνωστός σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Βιρ Γκρίνεϊ «υπογράφει» τη διακόσμηση της οικίας.

Κυριαρχούν σε αυτήν τα έντονα χρώματα και οι floral ταπετσαρίες. Το σαλόνι είναι πλημμυρισμένο στο πράσινο χρώμα, από τους έντονους τοίχους, μέχρι τις βελούδινες κουρτίνες.

Σους υπόλοιπους χώρους δεσπόζουν τα ιδιαίτερα καφέ – χρυσά χρώματα και δημιουργούν χαλαρή ατμόσφαιρα, ενώ αρκετά είναι και τα vintage διακοσμητικά.

Η αγάπη του ζευγαριού για τη φύση αποδεικνύεται και από τον κήπο, ο οποίος περιβάλλεται από φυτά πολλών κατηγοριών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest)

Ο μικρότερος της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον αείμνηστο θείο του, τον δούκα του Εδιμβούργου, είναι παντρεμένος με τη Νίνα Φλορ.

Ο γάμος έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2021 στο Σεν Μόριτς της Ελβετίας, όπου γεννήθηκε η νύφη. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας και των μέτρων που είχαν ληφθεί κατά της διασποράς του κορωνοϊού, το «παρών» στην τελετή έδωσαν μόνο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο πεθερός του, ο επιχειρηματίας Τόμας Φλορ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ninaflohr

Ο γαμπρός και η νύφη δεν είχαν άλλους ανθρώπους δίπλα τους, πέρα από τους πατεράδες τους, για να γιορτάσουν μαζί τους αυτήν την ξεχωριστή ημέρα. Οι υπόλοιποι έστειλαν τις ευχές τους στους νεόνυμφους μέσω των κοινωνικών δικτύων.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ninaflohr

Ωστόσο, το ζευγάρι αποφάσισε να επαναλάβει τους όρκους του προκειμένου να έχει στο πλευρό του ορισμένους φίλους. Ο 35χρονος πρίγκιπας και η 34χρονη σύζυγός του οργάνωσαν την τελετή στην έπαυλη των κολλητών τους Άλις και Τομ Νέιλορ – Λέιλαντ στο Κέμπριτζ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest)

Στην ουσία επρόκειτο για πάρτι γάμου. Ο Φίλιππος και η Φλορ έλαμπαν στο Στίμπινγκτον Χάουζ, που ήταν στολισμένο και πλημμυρισμένο από λουλούδια.

Η νύφη ήταν εντυπωσιακή στο σατέν κρεμ vintage φόρεμά της, ενώ ο γαμπρός φόρεσε επίσημο μαύρο κοστούμι. Οι δύο ερωτευμένοι έκοψαν την τριώροφη γαμήλια τούρτα τους σε απαλό γαλάζιο χρώμα, ενώ όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, διέρρευσαν πολλές φωτογραφίες του event στα κοινωνικά δίκτυα.

Η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση του Φίλιππου με τη Φλορ έγινε το 2018 όταν ήταν καλεσμένοι στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest)

Η Φλορ είναι η μοναχοκόρη του 60χρονου Ελβετού εκατομμυριούχου Τόμας, ο οποίος ίδρυσε την «Vista Jet», μια εταιρεία με ιδιωτικά τζετ (διαθέτει στόλο με 73 Bombardier).

Το περιοδικό «Forbes» υπολόγιζε πριν από τέσσερα χρόνια την περιουσία του σε 2,3 δισ. δολάρια! Μητέρα της είναι η Καθαρίνα Κονέτσνι – Φλορ η οποία υπήρξε, μεταξύ άλλων, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου «Faberge».

Η Φλορ έχει εργαστεί ως καλλιτεχνική διευθύντρια στη «Vista Jet». Πλέον, είναι ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «Kisawa Sanctuary» στη νήσο Μπενγκουέρα, κοντά στις ακτές της Μοζαμβίκης.

Επιπλέον, έχει ιδρύσει –από το 2017- το μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS).