Χριστόπουλος – Μπραντ: Γονείς για δεύτερη φορά!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Μαρτίου 2023 10:54

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, οι οποίοι απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι κράτησε το γεγονός της εγκυμοσύνης μακριά από τη δημοσιότητα.

Την αποκάλυψη για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του φωτογράφου Χάρη Χριστόπουλου και της make up artist Ανίτα Μπραντ, έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της «Happy Day», στον Alpha.

«Θα βγουν τώρα από το μαιευτήριο, είναι ένα ζευγάρι που αγαπάμε πάρα πολύ. Όταν ήρθε ο γιος τους στη ζωή ήταν πολύ ευτυχισμένοι.

Το θέμα είναι ότι για εννέα μήνες κράτησε κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Συγχαρητήρια», είπε η παρουσιάστρια, η οποία δεν αποκάλυψε το φύλο του μωρού.

Υπενθυμίζεται πως ο Χριστόπουλος και η Μπραντ απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγόρι, το 2020.

Παλαιότερα, ο φωτογράφος μιλώντας στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε την επιθυμία του να αποκτήσει κι άλλα παιδιά με τη σύζυγό του, την οποία μάλιστα… παρακαλούσε!

«Η Αννίτα τα τελευταία χρόνια με κράζει πάρα πολύ για το ντύσιμό μου. Εγώ είμαι λίγο χύμα επειδή λατρεύω τη φύση, τη ζωή και την ελευθερία.

Τα προηγούμενα τριάντα χρόνια που ήμουν στη μόδα, ήμουν πολύ πιο στυλάτος. Η γκαρνταρόμπα μου είναι δύο δωμάτια γεμάτα. Έχω 634 γραβάτες και 128 παπιγιόν», είπε αρχικά.

Και ο Χριστόπουλος κατέληξε λέγοντας: «Είμαι λίγο γρήγορος και τη γυναίκα μου την αγχώνω. Δεν ήθελα να παντρευτώ ποτέ, νόμιζα ότι θα τελειώσω τη ζωή μου ως εργένης. Βρέθηκε μια γυναίκα και κατάλαβα ότι η ζωή είναι καλύτερη με δύο.

Η ζωή μας έχει αλλάξει πολύ με το παιδί. Μοναδικά… Ασ’ το είναι ένα θαύμα. Μιλάω για εκείνον και κλαίω.

Το παιδί μοιάζει και στους δύο. Τραβάω τον γιο μου περίπου 50 με 60 φορές την ημέρα φωτογραφίες, από τις οποίες κρατάω πέντε. Εγώ παρακαλάω και ένα και δύο και τρία παιδιά».