Survivor all star – Καρολίνα Καλύβα: Γάμος «βόμβα» με γνωστό τραγουδιστή

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαρτίου 2023 17:47

Καρολίνα Καλύβα: Γάμος «βόμβα» με γνωστό τραγουδιστή

Μια είδηση «βόμβα» έσκασε το μεσημέρι της Παρασκευής, 31 Μαρτίου και αφορά στην πρώην παίκτρια του «Survivor All Star», Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Η παίκτρια, που απασχόλησε αρκετά με την συμμετοχή της στο all star, λόγω του έρωτά της με τον Μάριο Πρίαμο και τη σχέση που είχε με τον Bo, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα Espersso η οποία και δημοσίευσε το προσκλητήριο του γάμου της, με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, και πιο συγκεκριμένα με τον Βασίλη Οικονόμου.

Το μυστήριο, όπως διαβάζουμε στο προσκλητήριο, θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου στο Περιστέρι, στις 17.00, με τους καλεσμένους να λαμβάνουν την ακριβή τοποθεσία με προσωπικό μήνυμα στα κινητά τους.

«Έτσι ξαφνικά, έτσι μαγικά, έτσι ονειρικά, σας καλούμε στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής μας, στο πιο ερωτικό τραγούδι, τον γάμο μας!» γράφει η πρόσκληση στην οποία αναφέρονται και οι κουμπάροι του ζευγαριού: Γιώργος Ευσταθίου και Νίκος Παπαδόπουλος”.

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Βασίλη Οικονόμου;

«Πήρα άνθρωπο από το στενό περιβάλλον της Καρολίνας και μου είπε ότι εγώ αυτό δεν το ξέρω και δεν μπορεί να μην το ξέρω εγώ», σχολίασε η ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα», Έλενα Πολυκάρπου σχολιάζοντας ότι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο.

«Οι εφημερίδες τα πρωταπριλιάτικα θα τα έχουν αύριο. Δεν βγάζουν μια μέρα πριν για την πρωταπριλιά. Το video clip του Βασίλη Οικονόμου θα γίνει τη Δευτέρα στο Περιστέρι στις 17:00 και θα πρωταγωνιστήσει η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Πού έξυπνο από τον κύριο Οικονόμου», σχολίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται στην ουσία για ένα διαφημιστικό κόλπο για το νέο video clip του τραγουδιστή.