Σωτηροπούλου – Μαραβέγιας: Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού τους στη Νέα Υόρκη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Απριλίου 2023 09:55

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Υόρκη και πέρασαν ανέμελες και ευχάριστες στιγμές.

Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου και ο τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας, ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, αγαπούν πολύ τα ταξίδια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou)

Μπορεί αμφότεροι να έχουν αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά τους λόγω των πολλών υποχρεώσεών τους, ωστόσο φροντίζουν πάντα να βρίσκουν χρόνο για να πραγματοποιούν κοντινές ή μακρινές «αποδράσεις».

Θέλουν, άλλωστε, να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί καθώς παραμένουν full in love!

Αυτό συνέβη και τώρα.

View this post on Instagram

 

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou)

Οι δυο τους ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη και είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην αμερικανική μεγαλούπολη και να περάσουν μοναδικές στιγμές με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Βέβαια, η Σωτηροπούλου ταξίδεψε για επαγγελματικούς λόγους ωστόσο συνδύασε δουλειά και διασκέδαση μαζί με τον αγαπημένο της.

Η Σωτηροπούλου και ο Μαραβέγιας μοιράστηκαν αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας -μεταξύ άλλων- τα όμορφα τοπία που επισκέφθηκαν.

To ζευγάρι, όπως φαίνεται, απόλαυσε τις ημέρες που έμεινε στη Νέα Υόρκη, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Σε μία από τις φωτογραφίες, η Σωτηροπούλου πόζαρε με maxi δημιουργία MI-RŌ Designers, που θυμίζει τα φορέματα στο Χόλιγουντ και στα βραβεία Όσκαρ.

Πολλοί διαδικτυακοί τους φίλοι σχολίασαν με τα καλύτερα λόγια τις εμφανίσεις της Σωτηροπούλου, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους για το πάντα άψογο στυλ της.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως πριν από λίγο καιρό, η ηθοποιός και ο μουσικός είχαν ταξιδέψει στο Παρίσι.