Ελληνική σόουμπιζ: Καταιγισμός… χωρισμών!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Απριλίου 2023 12:57

Πολλοί είναι οι χωρισμοί που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό στην ελληνική σόουμπιζ.

Πριν από λίγες ημέρες η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια και ήταν παντρεμένοι τα τρία τελευταία, έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Αναστάση.

Εδώ και καιρό δεν μένουν κάτω από την ίδια στέγη εντούτοις εξακολουθούν να συνεργάζονται στο θέατρο.

Από εκεί και πέρα, χώρισαν και η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια κοινής πορείας και λίγο πριν γίνουν γονείς.

Η γνωριμία τους έγινε στους κόλπους κοινής καλλιτεχνικής συντροφιάς και το ειδύλλιό τους δεν άργησε να ανθίσει.

Ωστόσο, αποφάσισαν πλέον να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή.

Το ίδιο ισχύει και για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου. Η τραγουδίστρια και ο δικηγόρος παντρεύτηκαν στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες, με ελάχιστους καλεσμένους. 

Οι δυο τους έκριναν ότι η σχέση τους έκλεισε τον κύκλο της. Μάλιστα, η πρώτη φέρεται να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή καθώς όλα δείχνουν ότι αποτελεί ζευγάρι με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο.

Τίτλοι τέλους έπεσαν και στη σχέση της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά. Έγιναν ζευγάρι το 2012 και σχεδόν έναν μήνα μετά ήρθε και η επισημοποίηση της σχέσης τους.

Το ζευγάρι απέκτησε δύο γιους, οι οποίοι αποτελούν και την προτεραιότητά τους.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια επίσης χώρισαν. Έπειτα από εννιά μήνες γάμου, το ζευγάρι, το οποίο πρόσφατα συμμετείχε στο «Asia Express», πήρε συναινετικό διαζύγιο.

Σαν «βόμβα» έπεσε στη σόουμπιζ, ο χωρισμός της Ευγενίας Σαμαρά με τον επί εννέα χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη. Οι δύο ηθοποιοί διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Τέλος, έπειτα από 5,5 χρόνια κοινής πορείας, η σχεδιάστρια ρούχων Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης έβαλαν τέλος στη σχέση τους. Γνωρίστηκαν το 2017, μέσω κοινών γνωστών στη Μύκονο.