Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι αποκάλυψε για το «ναυάγιο» των επαφών με τον ΑΝΤ1

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Απριλίου 2023 11:11

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για την απόφασή της να μην συνεργαστεί τελικά με τον ΑΝΤ1 και να αποχωρήσει από την εκπομπή που ετοίμαζε με το κανάλι.

Η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και στάθηκε στη διαφορετική αντίληψη ανάμεσα στην ίδια και τον ΑΝΤ1.

«Ο λόγος που έφυγα από αυτό το πρότζεκτ είναι γιατί με το κανάλι δεν είχαμε την ίδια αντίληψη όσον αφορά τον στόχο μας. Άλλα ήθελα εγώ να γίνουν στην εκπομπή και άλλα επέμεναν οι άνθρωποι του καναλιού να κάνουν. Δεν συμφωνήσαμε στο περιεχόμενο. Απλά.

Θα μου πεις, θα ήταν καλά τα χρήματα. Ενδεχομένως να ήταν, αλλά δεν είναι τα χρήματα το παν στη ζωή ή ο βασικός λόγος για να αποφασίσεις να κάνεις κάτι. Είναι σημαντικά αλλά δεν είναι το πρώτο που κοιτώ», είπε αρχικά η Χατζηβασιλείου.

Και πρόσθεσε: «Εγώ θέλω να είμαι ευτυχισμένη και ήρεμη σε αυτό που θα επιλέξω να κάνω και να νιώθω ότι συμβάλλω στο συλλογικό καλό. Αν δεν τα έχω αυτά, δεν θα το κάνω.

Και δεν πειράζει, θα νοικιάσω το οικογενειακό σπιτάκι που έχουμε στη Χαλκιδική και θα ζήσω με λιγότερα χρήματα. Θα επιβιώσω, αλλά θα το κάνω με ήσυχη τη συνείδησή μου, με χαρά, ηρεμία και αξιοπρέπεια».

Από εκεί και πέρα, σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της Γιάννη Ακκά πραγματοποίησε προ ημερών η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο «VOX» όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος κι η Καίτη Γαρμπή και διασκέδασε μαζί με τον επιχειρηματία σύζυγό της, Γιάννη Ακκά.

Υπενθυμίζεται πως η Χατζηβασιλείου και ο Ακκάς είναι παντρεμένοι από το 1992 και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Χρήστο και τον Ορφέα.

Η παρουσιάστρια μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα που βρίσκεται για επαγγελματικές υποχρεώσεις και σε Θεσσαλονίκη όπου είναι το σπίτι και ο σύζυγός της. Οι γιοι τους πλέον έχουν φύγει καθώς σπουδάζουν στο εξωτερικό.