Αλέξης Γεωργούλης: Τι λένε οι Έλληνες celebirites για την πολύκροτη υπόθεση

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Απριλίου 2023 12:35

Η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και η καταγγελία σε βάρος του για κακοποιητική συμπεριφορά, εξακολουθεί να απασχολεί τους Έλληνες celebrities.

Η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα δήλωσε: «Μου προκαλεί στενοχώρια και βαθιά απογοήτευση. Στενοχώρια πρώτα απ’ όλα γιατί ντροπιάζει την πατρίδα μας. Μη ξεχνάμε και την Εύα Καϊλή. Οι Έλληνες πάνε στο Ευρωκοινοβούλιο και φαινόμαστε αναξιόπιστοι.

Μιλάνε για Έλληνες και δεν θα ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε στη ζωή μας. Αισθάνομαι ντροπή . Αν το έχει κάνει ο Γεωργούλης αυτό θα φανεί. Υπάρχει και τρίτη περίπτωση αναγνωρίσιμου ανθρώπου. Δεν ξέρω βέβαια, λέγονται και πολλά.

Όπως και αυτό με τον Γεωργούλη το είχαμε ακούσει σε συζήτηση ‘τώρα θα σκάσει ότι ένας άνθρωπος πολύ γνωστός έχει κακοποιήσει γυναίκες’. Σε πολιτικό τραπέζι είχε γίνει αυτή η συζήτηση».

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου επισήμανε: «Δεν ξέρω τι εννοούσε η Θεοφανία Παπαθωμά με την ανάρτησή της.

Με θλίβει αυτό το γεγονός. Να δούμε τι θα συμβεί, να πάρει και τη δικογραφία. Εγώ πιστεύω ότι έχει δίκιο η κοπέλα.

Δεν μπορεί να πήγε στον ιατροδικαστή και να καταγγείλει κάτι χωρίς να είναι αλήθεια. Η αρχική καταγγελία έγινε από την αρχή και μετά το όνομα. Για το όνομα έδειξε ένα τακτ για να μην τον κατήγγειλε από την αρχή. Το έκανε μετά. Ο καθένας όποτε είναι έτοιμος».

Ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας εξέφρασε την ακόλουθη άποψη: «Αν αποδειχθεί βέβαια, όχι μόνο ο Αλέξης, αλλά και όποιος – και ο αδελφός μου ο ίδιος- αποδειχθεί ότι είναι ένοχος, πρέπει να τιμωρείται με μεγάλη ποινή για να προφυλάσσονται οι άνθρωποι.

Εκεί δεν σηκώνει ‘ναι, μεν αλλά…’. Γιατί τότε είναι υπέρ του θύτη και ποτέ υπέρ του θύματος».

Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, τόνισε: «Εξέφρασα αυτό που ένιωσα και νομίζω ταυτίστηκαν πολλοί Έλληνες μαζί μου, οι οποίοι νιώθουν προδομένοι. Όταν πηγαίνει ένας αιρετός εκπρόσωπος στο Ευρωκοινοβούλιο και μας εκπροσωπεί διεθνώς, έχει και τη δική μας ευθύνη, δεν κουβαλάει μόνο το δικό του κομμάτι αλλά και το δικό μας.

Όταν κάνεις μια πράξη που μπορεί να αποβεί μοιραία, εκθέτεις και το έθνος σου, όχι μόνο τον εαυτό σου. Αναφέρομαι σε όλους του Έλληνες ευρωβουλευτές.

Ασχέτως πως θα τελεσιδικήσει αυτή η υπόθεση, εμείς οι Έλληνες τη στενοχώρια την πήραμε. Μακάρι, το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ο άνθρωπος να βγει καθαρός και αθώος».

Η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε: «Εάν την κακοποίησε και τον κατήγγειλε, καλά έκανε. Ας βρει το δίκιο της με τα δικαστήρια. Μου φαίνεται τρελό βέβαια όλο αυτό αλλά αν έτσι λέει η κυρία, εγώ είμαι πάντα με το μέρος του θύματος.

Δεν ξυπνάς ένα πρωί να πεις ‘με κακοποίησε ο Γεωργούλης’, κάτι θα της έκανε. Για μια γυναίκα είναι φρικτό όλο αυτό που συμβαίνει.

Από τον Γεωργούλη δεν περίμενα κάτι τέτοιο, ένα παιδί αρτιμελέστατο, ωραίο παλικάρι, λεβεντονιός, που οι γυναίκες τρέχουν από πίσω του, κάνει τέτοια πράγματα; Να ήταν ένας Κουασιμόδος αλλά τώρα αυτός γιατί το έκανε;

Σε αυτή την ηλικία, γιατί μεγάλωσε και αυτός, δεν είναι παλληκαράκι, του ξύπνησε ο άνδρας ο κακοποιητής μέσα του; Ξέχασε τον ποιητή και έπιασε τον κακοποιητή».

Τέλος, ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς σημείωσε: «Σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα. Εγώ αυτό που έχω ζήσει από τον Αλέξη, είναι ότι είναι ένα παιδί έξω καρδιά.

Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πώς συμβαίνει κάτι και το λες τέσσερις μήνες μετά… Είναι μια γυναίκα με ένα κύρος και μια θέση στην Ευρωβουλή. Εγώ θα πήγαινα την ίδια στιγμή».