Ιωάννα Μαλέσκου: Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την κόρη της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Μαΐου 2023 01:46

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία έγινε μητέρα!

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους τριών κιλών, το απόγευμα της Παρασκευής.

Τόσο η ίδια όσο και το μωρό βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. 

Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό.

Στο πλευρό της βρισκόταν ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς. Oι δυο τους αποτελούν ζευγάρι από το 2021 και παντρεύτηκαν πρόσφατα στο δημαρχείο της Ραφήνας, κρατώντας μάλιστα τον γάμο τους μυστικό.

Ο γοητευτικός εκπαιδευτής σκύλων που λατρεύει τα θαλάσσια σπορ, εξακολουθεί να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τις φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή στα social media.

Όπως είναι φυσικό, οι συγγενείς τους, πολλοί συνεργάτες και αγαπημένοι φίλοι τους, έσπευσαν να τους συγχαρούν και να δώσουν τις πιο θερμές ευχές για το παιδάκι που απέκτησαν.

Η παρουσιάστρια μίλησε πρόσφατα στις κάμερες και στους εκπροσώπους των ψυχαγωγικών εκπομπών για τον σύζυγό της, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αν με ρωτούσες για εξωτερική εμφάνιση θα έλεγα να τα πάρει όλα το μωρό από εκείνον.

Ο σύντροφός μου είναι ένας κούκλος. Να πάρει την αγάπη που έχει, τον καλό χαρακτήρα, τη μόνιμη δραστηριότητα και κίνηση, να στύβει και την πέτρα».

Στη συνέχεια είπε ποιο είναι το χαρακτηριστικό της που δεν θα ήθελε να πάρει η κόρη της. «Αυτό που θα ήθελα να μην πάρει τόσο έντονα από εμένα είναι αυτή η ευαισθησία που βάζεις και λίγο παραπάνω τους άλλους κι όχι εσένα».

Όσο για το πώς αποκάλυψε στον σύντροφό της πως θα αποκτήσουν παιδί, δήλωσε ότι ο τρόπος που επέλεξε ήταν πολύ απλός. «Είμαστε ανοιχτά βιβλία κι οι δύο. Ο ένας απέναντι στον άλλο. Ήταν πολύ απλοποιημένο, είμαι πιο γήινη.

Είπα πολύ απλά στον σύντροφό μου ότι ‘περιμένουμε μωράκι’. Η χαρά είναι τόσο μεγάλη που δεν μετράει ο τρόπος που θα γίνει, αλλά η ουσία», ανέφερε.