Γιώργος Παπαδάκης: Η διάρρηξη στο σπίτι του και η σύνδεση με τη δολοφονία της Καρολάιν!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Μαΐου 2023 10:17

Αίσθηση προκάλεσε μία αποκάλυψη που έκανε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», Γιώργος Παπαδάκης είπε στον «αέρα» πως κάποιοι επιχείρησαν παλαιότερα να συνδυάσουν μία διάρρηξη στο σπίτι του με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερα, στο οποίο η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο Παπαδάκης, μάλιστα, είχε ενημερώσει τις Αρχές και είχε πάρει την απάντηση ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας μιας και η Αστυνομία γνώριζε τον δράστη.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε αρχικά: «Έτυχε την εποχή εκείνη να έχω μια προσωπική ταλαιπωρία. Θα το αποκαλύψω για πρώτη φορά.

Την ίδια περίοδο είχα μια προσωπική περιπέτεια στο σπίτι μου, που την έχω κρατήσει κρυφή. Θα το πω πρώτη φορά. Είχα μια διάρρηξη στο σπίτι μου.

Mέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής, την οποία ούτε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μπόρεσε να ανοίξει, μου έστελναν μηνύματα ότι η διάρρηξη στο σπίτι μου έχει σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν και την εισβολή στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, ότι δηλαδή είναι η ίδια σπείρα που έδρασε και στις δύο περιπτώσεις.

Όλα αυτά πριν από την σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου».

Όπως είπε ο παρουσιαστής, οι αναφορές αυτές είχαν θορυβήσει τον ίδιο και την οικογένεια του, καθώς στη μια περίπτωση υπήρχε η δολοφονία της νεαρής μητέρας.

Κάνοντας ακόμη μια αποκάλυψη, o Παπαδάκης ανέφερε ότι οι αστυνομικοί είχαν από νωρίς στοχοποιήσει τον  Αναγνωστόπουλο ως δράστη της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς.

«Tότε είχα μιλήσει με κάποιους ανώτατους αξιωματικούς της Αστυνομίας, οι οποίοι μου είχαν πει ‘Παπαδάκη, ξέρουμε ποιος είναι ο δράστης στα Γλυκά Νερά και σε λίγες ημέρες θα ομολογήσει’.

Μου το είπαν για να ησυχάσω σε ό,τι αφορά την διάρρηξη στο σπίτι μου. Τους είπα ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψω αυτό που μου είπαν για τα Γλυκά Νερά και λίγες ημέρες αργότερα έγινε η σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου», επισήμανε ο δημοσιογράφος.