«MasterChef 2023»: Έξαλλος ο Δημήτρης – «Σας γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Μαΐου 2023 09:24

Πυρ και μανία έγινε ο Δημήτρης στο τελευταίο επεισόδιο του «MasterChef 2023».

Κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star, «MasterChef 2023», οι παίκτες της μπλε ομάδας ζήτησαν να τους δοθεί ένα από τα πιάτα σερβιρίσματος.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Πολιτάκη. Ο εκνευρισμός του 28χρονου έκανε την υπόλοιπη ομάδα να χάσει τους ρυθμούς της.

«Δεν έπαιρνε κανείς τους μπροστά να καταλάβει ότι δεν βγαίνει το πιάτο. Θα ξεφτιλιστούμε και θα χάσουμε. Τελείωσε είπα να το πάρω πάνω μου και να το βγάλω μόνος.

Δεν με νοιάζει, πείτε ό,τι γουστάρετε. Σας γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι», είπε αργότερα ο Πολιτάκης αναφερόμενους στους υπόλοιπους που έλαβαν μέρος στην ομαδική δοκιμασία.

Από την πλευρά της, η Μαρία διαφώνησε με τη στάση του και είπε: «Σήμερα αρκετές φορές, έχασε την ψυχραιμία του, κατά τη διάρκεια της ομαδικής.

Παραλίγο να σκοτωθεί με την απέναντι ομάδα για ένα πιάτο το οποίο δεν το χρειαζόμασταν. Ξέφυγε ο τρόπος που διαφώνησε, ξέφυγε σε ένα σημείο».

Από εκεί και πέρα, διαφορετική ήταν η χθεσινή ομαδική δοκιμασία που έλαβε μέρος στο θεματικό πάρκο Συνεβρού στην Αχαΐα. Οι top έπρεπε να ετοιμάσουν τα πιάτα τους χωρίς τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος.

Έτσι ο Νίκος Τράκας έψησε κάποια υλικά στη φου φου που βρισκόταν στο σημείο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των παικτών. Ο θερμοκρασίες ήταν υψηλές και μόλις ο Γιώργος Πορφύρης πήγε εκεί είπε χαρακτηριστικά: «Άνοιξαν οι πόρτες της κολάσεως».

Σε ένα διάλειμμα, ο Νίκος Τράκας μίλησε στις κάμερες και δεν δίστασε να «κράξει» τους συμπαίκτες του: «Εγώ κι ο Ηλίας δεν έχουμε δώσει δικαιώματα ο ένας στον άλλον για να έχουμε μια κακή σχέση.

Κάποιοι βέβαια είχαν ευκαιρίες αλλά όλο και κάτι γινόταν. Μετά βαριέσαι να δίνεις ευκαιρίες.

Λες δεν με ενδιαφέρει, το ίδιο μου κάνει υπάρχεις δεν υπάρχεις. Κάποιοι άλλοι δεν έχουν ηθική και έτσι κι αλλιώς δεν κάνουν για κανέναν λόγο», είπε.