Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η μητρότητα είναι η πιο απολαυστική ανατροπή στη ζωή μου»

Συντάκτης: Newsroom

16 Μαΐου 2023 08:56

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η μητρότητα είναι η πιο απολαυστική ανατροπή στη ζωή μου»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μητρότητας, έχοντας αποκτήσει δίδυμα παιδιά με τον σύζυγό της, Μίνω Μάτσα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε για τα δίδυμα παιδιά της και τις ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές στο πλευρό του συζύγου της.

Πόσο σας έχει αλλάξει η μητρότητα;

Η μητρότητα είναι τομή στη ζωή κάθε γυναίκας. Σου αλλάζει τις προτεραιότητες, σε εξελίσσει ως άνθρωπο. Σε εμένα ήρθε όταν σχεδόν είχα αποκλείσει το ενδεχόμενο, οπότε ήταν η πιο ωραία, η πιο έντονη, η πιο απολαυστική ανατροπή στη ζωή μου. Ποτέ δεν ξέρεις τελικά τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει η ζωή.

Πόσο χρόνο αφιερώνετε στα παιδιά σας;

Όσο το δυνατόν περισσότερο. Όπως όλες οι εργαζόμενες μητέρες, έτσι και εγώ επιδιώκω να έχω ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου. Νωρίς το πρωί είναι αγαπημένη μας ώρα, παίρνουμε μαζί πρωινό και παίζουμε. Προσπαθώ να είμαι μαζί τους και στο τέλος ημέρας, τα κάνουμε μπάνιο μαζί με το μπαμπά και τα ετοιμάζουμε για τον ύπνο. Στο ενδιάμεσο, όταν μπορώ περνάω χρόνο μαζί τους στην παιδική χαρά. Με περιμένουν για να κάνουμε μαζί κούνια.

Πώς είναι ως χαρακτήρες;

Είναι δίδυμα, αγόρι και κορίτσι. Εντυπωσιακό πόσο ξεχωριστοί χαρακτήρες είναι. Ο γιος μου είναι πιο ζωηρός και θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο με τα χέρια του. Η κόρη μου είναι πιο τρυφερή και θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο με το μυαλό της.

Θα μοιραστείτε μαζί μας μία εικόνα οικογενειακής ευτυχίας;

Ο Μίνως παίζει κιθάρα και τραγουδάμε δικούς μας στίχους και τα δίδυμα κουνιούνται στον ρυθμό της μουσικής.

Πως υποστηρικτικός είναι ο σύζυγός σας, Μίνως Μάτσας;

Με το Μίνω μοιραζόμαστε μία όμορφη κοινή οικογενειακή ζωή και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις ξεχωριστές διαδρομές μας – ο Μίνως στην μουσική και εγώ στην πολιτική. Και νομίζω ότι τελικά κερδίζουμε πολλά από την επαφή μας με τους διαφορετικούς κόσμους στους οποίους κινούμαστε.