«MasterChef 2023»: Απογοήτευση και συγκίνηση στην τελευταία αποχώρηση

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Μαΐου 2023 08:51

«Βαριά» ήταν η ατμόσφαιρα στο πλατό του «MasterChef 2023» την Τρίτη.

Με τον Γιώργο Πορφύρη να καταφέρνει να κερδίσει την ασυλία μετά τη δοκιμασία γευσιγνωσίας, οι δύο παίκτες που βρέθηκαν στον «τάκο» λίγο πριν από την τελική εξάδα του μαγειρικού διαγωνισμού του Star «MasterChef 20203» ήταν οι δύο καλοί φίλοι, Δημήτρης και Αλέξανδρος.

Οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να αντιγράψουν δύο χορτοφαγικά πιάτα υψηλών τεχνικών απαιτήσεων, του καταξιωμένου chef και Food Stylist του «MasterChef 2023», Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ο Δημήτρης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τα πιάτα και συγκέντρωσε μόλις 16 βαθμούς από την κριτική επιτροπή, ενώ ο Αλέξανδρος με 28 βαθμούς πήρε το εισιτήριο για τους top 6 του φετινού «MasterChef».

Φανερά λυπημένοι οι κριτές, είπαν στον Δημήτρη ότι η τόσο χαμηλή βαθμολογία δεν τον αντιπροσωπεύει και εκείνος συμφώνησε.

«Αυτό το ταξίδι τα είχε όλα. Μόνο κέρδισα. Έμαθα τον εαυτό μου, τα όριά μου, να καλμάρω τα νεύρα μου. Ήταν ένα μπουστάρισμα για να γίνω ακόμα καλύτερος. Το ταξίδι μου ξεκινάει τώρα!», είπε ο παίκτης και αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει με το που βγει από τον διαγωνισμό είναι να φάει μπέργκερ και να κάνει βόλτα με τη μηχανή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Του έχουν λείψει πολύ, όπως του έχουν λείψει και η οικογένεια και οι φίλοι του.

Ως μεγάλο νικητή του φετινού «MasterChef 2023», o Δημήτρης προέβλεψε τη «μουχρίτσα», τον Νίκο Τρ. δηλαδή!

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, έκανε την πρώτη του ανάρτηση με μία φωτογραφία του από το ριάλιτι μαγειρικής και ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Φτάνοντας πλέον αυτό το μαγειρικό ταξίδι στο τέλος του, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους/ες με στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού μπροστά και πίσω απ’ τις κάμερες , η οποία ήταν αναμφίβολα γεμάτη έντονα και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Ειδικότερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους κριτές: Κύριο @s.kontizas , @ioannidispanos και @chef_koutsopoulosleonidas για τις συμβουλές, την υπομονή, την ανοχή τους και την κατανόηση που υπέδειξαν.

Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μέντορα μας @alexandros_charalabopoulos για την καθοδήγηση και τη βοήθεια που μου παρείχε με τις γνώσεις και την εμπειρία του. Ελπίζω η φωνή μου να μην σας λείψει απ’ την οθόνη σας και οποίος την έχει ανάγκη καλέστε στο …09090090».