Κάννες: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Ιρίνα Σάικ και η λάμψη από Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Μαΐου 2023 09:20

Λάμψη από Χόλυγουντ στις Κάννες. Οι μεγαλύτεροι αστέρες του παγκόσμιου κινηματογράφου συναντώνται στη γαλλική Ριβιέρα για να γιορτάσουν το σινεμά.

Ο Τομ Χανκς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, κάνει σαν μικρό παιδί στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Asteroid City» στις Κάννες. Βγάζει selfies με τους πάντες, χαιρετάει τον κόσμο και κάνει γκριμάτσες. Χορεύει με τη σύζυγο του Ρίτα Ουίλσον.

Εκεί όμως είναι η συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία, Σκάρλετ Γιόχανσον, με τον σύζυγο της κωμικό Κόλιν Τζοστ.

Και μπορεί να ήταν όλα χαμόγελα και χαρά, ο φωτογραφικός φακός όμως κατέγραψε κάποιες εικόνες όπου ο Χανκς και η σύζυγος του φαίνεται να έχουν έναν έντονο διάλογο με άνθρωπο της διοργάνωσης.

Η Ουίλσον πάντως έσπευσε να διευκρινίσει λίγο αργότερα πως η ίδια και ο σύζυγος της απλά δεν άκουγαν τι τους έλεγε ο υπάλληλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irina shayk (@irinashayk)

Τα βλέμματα πάντως στις Κάννες έκλεψε η Ιρίνα Σάικ με την αποκαλυπτική της εμφάνιση. Φόρεσε μια χαμηλοκάβαλη φούστα και ένα μικροσκοπικό τοπ.

Μια δερμάτινη δημιουργία του οίκου «Mowalola».

Τον πρώτο λόγο έχουν οι πρωτότυπες λαμπερές εμφανίσεις, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των φωτογράφων και του κοινού.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κάνει τα πλήθη να παραληρούν όταν φτάνει για την πρεμιέρα της ταινίας του Μάρτιν Σκορτσέζε, «Killers of the Flower Moon».

Όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς, μαζί και ο μεγάλος Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ποζάρουν για τους εκατοντάδες φωτογράφους.

Μια κοπέλα χάνει τις αισθήσεις από την πολύωρη αναμονή και την πολυκοσμία και απομακρύνεται για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Στην συνέντευξη Τύπου για την ταινία, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μίλησε για τον συστημικό ρατσισμό αναφέροντας μάλιστα και σαν παράδειγμα τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στο κόκκινο χαλί βρέθηκε και η 23χρονη κόρη του Τζόνι Ντεπ, Λίλι Ρόουζ η οποία πρωταγωνιστεί στην σειρά «The Idol» μαζί με τον The Weeknd.