Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Έχουν κινητό στο Survivor; Το πλάνο που τους «καίει»!

Συντάκτης: Newsroom

25 Μαΐου 2023 13:38

Survivor: Το πλάνο που «καίει» Κατσούλη - Ρουμελιώτη! Έχουν κινητό;

Ένα βίντεο κάνει από το απόγευμα της Τετάρτης τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τους παίκτες του Survivor All Star, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη να προσπαθούν να «κρύψουν» μια συσκευή.

Όπως υποστήριξαν στη «Super Κατερίνα», πρόκειται για μια συσκευή κινητού παλιάς τεχνολογίας την οποία η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βάζει κάτω από τους γλουτούς της. Κι ενώ χρήστες του twitter έγραψαν ότι πρόκειται για μικρόφωνο, η ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου το διέψευσε.

Το βίντεο ήρθε στο «φως» μέσα από το nassosblog.

Το συγκεκριμένο πλάνο προβλήθηκε κανονικά στο επεισόδιο του Survivor All Star.

«Survivor All Star»: Αποβολή Καραγκούνια μετά από ένα ακόμη επεισόδιο με τον Μπάρτζη!

O Tάκης Καραγκούνιας και o Νίκος Μπάρτζης έχουν ανοίξει μεταξύ τους μέτωπο μετά το προχθεσινό τάκλιν του δεύτερου στον πρώτο κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας στο «Survivor All Star».

Αμφότεροι αντάλλαξαν πυρά τόσο στο Συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor All Star» όσο και αργότερα, με την ένταση να διατηρείται στο φουλ και στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αναμέτρηση του Τάκη Καραγκούνια με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο πρώτος, αποχωρώντας προς τον πάγκο της Κόκκινης ομάδας, κινήθηκε προς τον Νίκο Μπάρτζη χτυπώντας τον στο στέρνο με τον ώμο του.

Αμέσως, οι παίκτες της Μπλε ομάδας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για «σωματική επαφή» και αποχώρησαν προσωρινά από το αγώνισμα, αρνούμενοι να συνεχίσουν υπό αυτές τις συνθήκες.

Μάλιστα, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας τα έβαλαν με τον Καραγκούνια, αφού το χτύπημα αυτό ήρθε χωρίς καμιά πρόκληση.

Με το μεταξύ τους περιστατικό να είναι αρκετά νωπό, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δύο ομάδες την αποβολή του Καραγκούνια από το υπόλοιπο του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας. Ακόμα, ο παίκτης θα λάβει και ποινή αναφορικά με τα δύο επόμενα έπαθλα.

Τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα ούτε στο Συμβούλιο που ακολούθησε. Ο Καραγκούνιας απολογήθηκε μεν και δέχτηκε την απόφαση της παραγωγής, ωστόσο άφησε τις “αιχμές” του, δηλώνοντας ότι σκέφτηκε μέχρι και να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μιλώντας στην κάμερα, σημείωσε: «Χθες βράδυ, στο Συμβούλιο του νησιού, είδαμε άλλη μια τραγελαφική τοποθέτηση του Νίκου Μπάρτζη, που προφανώς έχει απογοητεύσει πάρα πολλούς εκεί έξω με τη συμπεριφορά του.

Έναν Νίκο Μπάρτζη που πραγματικά, μπροστά στις κάμερες το παίζει αδικημένο παιδί και λαϊκό παιδί που όλοι τον αδικούν κι είναι μόνος του. Μόνο με τον φίλο του τον Ασημακόπουλο μιλάει, που είναι το φερέφωνό του.

Τον έβρισα, σαφώς και τον έβρισα. Το παραδέχομαι, γιατί παραδέχομαι τι κάνω. Όμως, ποτέ δεν έχω βρίσει ούτε σπίτι που είπε, ούτε οικογένειες, ούτε τίποτα. Κανένας δεν άκουσε να βρίζω.

Είναι όλα καταγεγραμμένα. Αν έχω βρίσει έστω ένα από αυτά που λέει, σπίτια και τέτοια, σας παρακαλώ πολύ, να το παίξουν, γιατί ποτέ δεν βρίζω σπίτια κι οικογένειες. Ποτέ.

Ο άνθρωπος είναι άλλα ντ’ άλλων, χάνω τα λόγια μου, ειλικρινά μιλάω. Κοροϊδεύει κόσμο, την ώρα που παίζεις σε ειρωνεύεται και προσπαθεί να σε ξεγελάσει, μετά το τέλος του παιχνιδιού συνεχίζει χαμηλόφωνα την ειρωνεία και περνάει δίπλα σου και σου τη λέει.

Κάνει τέτοια πονηρά πράγματα, κουτοπόνηρα όπως λέμε στο χωριό μου για να βγαίνει αυτός στον αφρό.

Είναι ένα άτομο που πραγματικά θα μπορούσε να είναι νικητής αλλά εγώ που ξέρω κι όλοι εδώ που ξέρουμε ποιος είναι ο Νίκος Μπάρτζης, δεν αξίζει καν να είναι εδώ».