Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η επανασύνδεση με τη μητέρα της και η συγκινητική ανάρτησή της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Μαΐου 2023 10:35

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η μητέρα της Λιν συναντήθηκαν έπειτα από χρόνια θέτοντας τη σχέση τους σε νέες βάσεις!

Η επανασύνδεση της τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς και της μητέρας της έλαβε χώρα στο σπίτι της πρώτης στη Νότια Καλιφόρνια.

Είχαν προηγηθεί χρόνια έντονων διαφωνιών και διαμαχών αναμεσά τους λόγω της 13χρονης κηδεμονίας της σταρ από τον πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς, η οποία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021 έπειτα από απόφαση δικαστηρίου

Η Σπίαρς είχε μιλήσει παλαιότερα για προδοσία από τη μητέρα της καθώς και από την υπόλοιπη οικογένειά της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMΖ, η Λιν Σπίαρς έφτασε στο αεροδρόμιο του Λος ‘Αντζελες και μετέβη στο σπίτι του φίλου και μάνατζερ της τραγουδίστριας, Κέιντ Χάντσον.

Έπειτα, με uber έφτασε στο σπίτι της κόρης της. Εκεί έμεινε για περίπου μισή ώρα και βρέθηκε ξανά με την κόρη της. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο σύζυγος της Σπίαρς, Σαμ Ασγκάρι.

Κατά το ρεπορτάζ, οι σχέσεις μητέρας και κόρης έχουν εξομαλυνθεί αφού η πρώτη αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα για συμφιλίωση έχοντας «δεσμευτεί να επανορθώσει με την κόρη της».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη River Red (@britneyspears)

Σήμερα, η Σπίαρς έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τη συνάντηση με τη μητέρα της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την παιδική της ηλικία και στη λεζάντα, έγραψε:

«Η γλυκιά μου μαμά εμφανίστηκε στην πόρτα μου χθες, μετά από 3 χρόνια… έχει περάσει τόσος καιρός … με την οικογένεια υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν … αλλά ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές !!!

Και αφού μπόρεσα να επικοινωνήσω με όσα κράτησα για πάρα πολύ καιρό, νιώθω τόσο ευλογημένη που μπορέσαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα ΣΩΣΤΑ !!!

Σε αγαπώ 💕 τόσο πολύ !!! Πςςςςς… Είμαι τόσο ευλογημένη που μπορούμε να πιούμε καφέ μαζί μετά από 14 χρόνια !!! Πάμε για ψώνια μετά !!!»,.