«Survivor All Star»: Το αμάξι της Σταυρούλας και η… τρομάρα με τον Μπάρτζη!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Μαΐου 2023 10:01

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του «Survivor All Star» στο τελευταίο αγώνισμα της Κυριακής.

Οι διαγωνιζόμενοι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor All Star» είχαν προετοιμαστεί να δώσουν μάχη για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας όταν ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ότι αντί για ασυλία θα παλέψουν για δεύτερη φορά για αυτοκίνητο!

Ο μόνος που δεν χάρηκε καθόλου ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας αφού εξαιτίας της ποινής του δεν θα συμμετείχε στον αγώνα και θα παρακολουθούσε από τον πάγκο μαζί με τον Σάκη Κατσούλη που κέρδισε το προηγούμενο αυτοκίνητο.

Το αγώνισμα ταίριαξε καλύτερα στα κορίτσια που έπαιξαν πολύ καλά και έβαλαν τα γυαλιά στα αγόρια. Συγκεκριμένα η Μαριαλένα, η Στέλλα και η Σταυρούλα ήταν οι τρεις φιναλίστ.

Η σύντροφος του Σάκη πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι και άφησε Στέλλα και Σταυρούλα να μονομαχήσουν.

Η ίδια εμφανίστηκε εντελώς απογοητευμένη και όσο ο Σάκης προσπαθούσε να την κάνει να νιώσει καλύτερα εκνευρίζονταν περισσότερο.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Σταυρούλα με τον Λιανό να της δίνει τα κλειδιά αλλά η ίδια να μην μπορεί να το οδηγήσει καθώς δεν έχει δίπλωμα.

Η Σταυρούλα έβγαλε τους συμπαίκτες της για φαγητό για να γιορτάσουν την επιτυχία της.

Μετά τη λήξη του αγώνα η νικήτρια ανέφερε πως ούτε η ίδια αλλά ούτε και οι γονείς της έχουν αμάξι και όπως είναι φυσικό θα χαρούν πολύ με το έπαθλο αυτό.

Από την άλλη, η Μαριαλένα συνέχιζε να κλαίει γιατί όπως είπε δεν αισθάνεται καλά ψυχολογικά.

Πάντως, ο αγώνας για το αυτοκίνητο στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Νίκου Μπάρτζη. 

Ο παίκτης βρέθηκε στο έδαφος ενώ κατέβαινε από ένα φαινομενικά απλό εμπόδιο. Συμπαίκτες και αντίπαλοι έτρεξαν κοντά για να διαπιστώσουν την κατάστασή του.

Ο Μπάρτζης δεν έδειχνε να πονά ιδιαίτερα όμως ήταν μεγάλη η… τρομάρα για το πόδι του που τον είχε αναγκάσει να αποχωρήσει το 2021.