Όλγα Τρέμη: Χώρισε με τον Νίκο Νικητέα έπειτα από δώδεκα χρόνια γάμου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Μαΐου 2023 12:42

Τίτλοι τέλους μπήκαν στον γάμο της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Νικητέα.

Η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη και ο χειρουργός Νίκος Νικητέας αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», έχουν χωρίσει βελούδινα εδώ και λίγους μήνες και ζουν πλέον σε διαφορετικά σπίτια.

Άνθρωποι που τους είχαν ζήσει από κοντά, έκαναν λόγο για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Η Τρέμη και ο Νικητέας παντρεύτηκαν στις 24 Νοεμβρίου 2011, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών, στην οδό Στησιχόρου, με περίπου εβδομήντα καλεσμένους.

Κράτησαν τον γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, είχαν διαδώσει ότι θα παντρεύονταν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Ρηγίλλης, στις 6.

Οι καλεσμένοι μόλις την προηγούμενη ημέρα ενημερώθηκαν για την αλλαγή της εκκλησίας και της ώρας, αφού ο γάμος, τελικά, τελέστηκε στις 12.30 το μεσημέρι.

Από το πλευρό τους δεν έλειψαν τα παιδιά τους από προηγούμενους γάμους τους- ο Αλέξανδρος, γιος της Τρέμη και η κόρη και ο γιος του Νικητέα.

Οι εμφανίσεις τους δημόσια ως ζευγάρι, ήταν ελάχιστες όπως και οι κοινές τους φωτογραφίες.

Η σχέση τους πλέον ολοκλήρωσε τον κύκλο τους και δεν είναι μαζί.

Η Τρέμη υπήρξε παντρεμένη με τον Θοδωρή Καλούδη, που ήταν διευθυντής εφημερίδων. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον άλλοτε διευθυντή ειδήσεων του MEGA, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

«Οι τρεις γάμοι μου προέκυψαν. Δεν είναι ούτε πολύ ούτε λίγοι, ούτε καλό ούτε κακό. Έγινε. Ένα γεγονός είναι. Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας καταλαβαίνεις ότι η συμβίωση είναι ίσως το δυσκολότερο και πιο περίπλοκο εγχείρημα στον κόσμο.

Ό,τι στόχο και να βάλεις, νομίζω ότι μπορείς να τον πετύχεις πιο εύκολα από μια αρμονική συμβίωση. Για να μπορέσεις να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να συμβεί, πρέπει να έχεις και έναν βαθμό ωριμότητας.

Ας πούμε ότι εγώ δεν είχα βαθμό ωριμότητας πολύ μεγάλο κι ίσως αυτό εξηγεί και την αλληλουχία των γάμων», είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξη της η Τρέμη.