Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Αυτό είναι το σπίτι των ονείρων τους! Και το πήραν με έκπτωση!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Ιουνίου 2023 09:13

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο αναζήτησης η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ βρήκαν το σπίτι που θα μοιραστούν με την οικογένεια τους στο διάσημο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με το TMZ το χολιγουντιανό ζευγάρι των Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ διάθεσε 60,85 εκατ. δολάρια σε μετρητά για την υπέροχη έπαυλη των 4,2 στρεμμάτων.

Η συμφωνία πήρε μόλις μία εβδομάδα για να κλείσει. Μάλιστα, οι δύο καλλιτέχνες πλήρωσαν σχεδόν 15 εκατ. δολάρια λιγότερα από την αρχική τιμή των 75 εκατ. δολαρίων που είχε το σπίτι.

Το «κτήμα Γουάλινγκφορντ», όπως ονομάζεται, διαθέτει δώδεκα υπνοδωμάτια, 24 μπάνια και δεκαπέντε τζάκια.

Η καταχώρηση της πώλησης αποκαλύπτει ότι «ανακατασκευάστηκε πρόσφατα και επεκτάθηκε».

Έχει επίσης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, γκαράζ δώδεκα αυτοκινήτων και χώρο στάθμευσης για 80 άτομα.

Υπάρχει επίσης ένα μοναδικό κλειστό αθλητικό συγκρότημα 460 τ.μ., ένα πλήρες γυμναστήριο, γήπεδα για μπάσκετ και πίκλμπολ και ρινγκ πυγμαχίας.

Μια πισίνα βρίσκεται πίσω από το κεντρικό ακίνητο και έχει θέα στην περιοχή.

Ακόμα, διαθέτει πλήρες κομμωτήριο και σαλόνι νυχιών, δωμάτια σάουνας και μασάζ καθώς και κινηματογράφο και κελάρι κρασιών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily mail», η μετακόμιση έχει ήδη αρχίσει με πολλά από τα υπάρχοντα του διάσημου ζευγαριού να βρίσκονται στην είσοδο της εντυπωσιακής έπαυλης.

Η Λόπεζ μετά τον θρίαμβο που έκανε με τη νέα της ταινία «The Mother», η οποία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix τα τελευταία χρόνια, επέστρεψε στο πλατό για τα γυρίσματα ενός νέου πρότζεκτ.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας που γυρίζει, με τον τίτλο «Unstoppable», μια φωτογραφία της Λόπεζ με νέο look μαλλιών και ένα τατουάζ στο μπράτσο έγινε viral.

Η 53χρονη ηθοποιός άφησε πίσω της τα ξανθά μαλλιά με τις ανταύγειες και στράφηκε στο σκούρο καστανό, ενώ άφησε τα μαλλιά της μακριά και κάπως ατημέλητα.

Αυτό όμως που αναμφίβολα προκάλεσε μεγαλύτερη αναστάτωση στα κοινωνικά δίκτυα ήταν το μεγάλο τατουάζ με τη σταύρωση του Ιησού Χριστού στο πάνω μέρος του δεξιού της χεριού, το οποίο μοιάζει πολύ με το σχέδιο ενός σταυρού που έχει και ο Άφλεκ στο δεξί του χέρι.