Χατζίδου – Παύλου: Ανανέωσαν με το Star!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Ιουνίου 2023 11:03

Στο δυναμικό του Star θα παραμείνουν για έναν ακόμη χρόνο η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής «Breakfast@Star», Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου ανακοίνωσαν το πρωί της Παρασκευής, μέσα από τον τηλεοπτικό «αέρα», πως ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το κανάλι και θα συνεχίζουν για δεύτερη σεζόν.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Ξανθίππη Βουτσαλά μπήκε στο πλατό και ζήτησε από την τραγουδίστρια και τον σύζυγό της να επιβεβαιώσουν την πληροφορία που υπήρχε αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου τους.

«Έχω την πληροφορία ότι εχθές το βράδυ έπεσε η υπογραφή που όλοι περίμεναν!», είπε η δημοσιογράφος.

«Η υπογραφή έπεσε. Ευχαριστούμε! Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, είναι αυτό που περιμέναμε», απάντησε ο Παύλου.

Και πρόσθεσε: «Είναι μια δικαίωση για εμάς γιατί το θέλαμε πολύ. Είναι ωραίο να βλέπεις τους κόπους να συνεχίζονται και να θες να κάνεις κάτι καλύτερο.

Είμαστε μια οικογένεια όλοι εδώ, είμαστε μια παρέα που προσπαθεί για το καλύτερο».

Από τη δική της πλευρά, η Χατζίδου επισήμανε: «Την 1η Ιουνίου υπογράψαμε, πόσο καλά μας μπήκε ο μήνας! Θα πούμε στη Μελίτα ότι θα συνεχίσει να βλέπει τους γονείς της στην τηλεόραση και του χρόνου».

Και η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Είναι τρομερή ικανοποίηση γιατί ακούσαμε πολλά. Υπάρχει καρδιοχτύπι, όπως υπήρχε και χθες που βάζαμε την υπογραφή.

Η ικανοποίηση που νιώσαμε ότι μας εμπιστεύονται για δεύτερη χρονιά, δεν είναι εύκολο.

Είμαστε δυο νέα πρόσωπα, προφανώς κάτι κάναμε καλά για να συνεχίσουμε. Προσπαθώ να κρατηθώ γιατί είμαι πολύ συγκινημένη. Το θέλαμε πολύ».

Και ο Παύλου επανήλθε σημειώνοντας: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο κανάλι που μας εμπιστεύεται και μας δείχνει το μπράβο του και μας τιμά.

Είναι πολύ συγκινητικό, έχουμε ακούσει πολλά αλλά έχουμε γερά στομάχια».

Όπως είναι φυσικό, το κλίμα ανάμεσα στους συντελεστές της εκπομπής ήταν… πανηγυρικό και εκτιμάται ότι σύντομα θα αρχίσουν να καταρτίζουν τα πλάνα τους για την εκπομπή της νέας σεζόν.