Γάμος ή Βάφτιση; Οι Ελληνίδες celebrities σου δείχνουν τι να φορέσεις

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουνίου 2023 12:01

Γάμος ή Βάφτιση; Οι Ελληνίδες celebrities σου δείχνουν τι να φορέσεις

Φέτος είναι η χρονιά του γάμου αλλά και της βάφτισης. Πολλοί είναι οι διάσημοι που παντρεύτηκαν ή βάφτισαν το παιδάκι τους και η αλήθεια είναι είδαμε πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Αν λοιπόν, είσαι και εσύ καλεσμένη σε έναν γάμο ή βάφτιση ή θα είσαι κουμπάρα ή νονά είσαι στο σωστό άρθρο διότι σήμερα θα δούμε μερικές εμφανίσεις Ελληνίδων διασήμων που έδωσαν το «παρών» στα μυστήρια αυτά.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη στη βάφτιση της κόρης της

Η σύζυγος του, Κώστα Σόμμερ επέλεξε για αυτή την ξεχωριστή ημέρα να φορέσει ένα λιλά φόρεμα με τούλη. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με χρυσές γόβες, όπου είχαν χαρακτηριστική πινελιά ένα ασημί φιόγκο, και ένα ασημί τσαντάκι. Τα μαλλιά της, ήταν κυμματιστά, και τα είχε πιάσει τα μισά πάνω και τα άλλα μισά τα είχε αφήσει κάτω.

Στη βάφτιση του γιου της, Ιάσονα, η εγκυμονούσα τότε, Βαλεντίνη Παπαδάκη είχε επιλέξει μια μάξι τουαλέτα σε απόχρωση γαλάζια. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το σχίσιμο που είχε στο πλάι αλλά και τα ιδιαίτερα μανίκια κάνουν το φόρεμα ξεχωριστό. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με γόβες χρυσές με ασήμι φιόγκο ( όπως και στο προηγούμενο σύνολο. Τα μαλλιά της ήταν ίσια και όλα πιασμένα πίσω σε μια χαμηλή αλογοουρά.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη στην βάφτιση του γιου της

Το μοντέλο επέλεξε να φορέσει μια μάξι δημιουργία, σε στενή γραμμή. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η λεπτομέρεια στην κοιλιά και το μπούστο αλλά και το χρώμα του φορέματος (γαλαζοπράσινο) όπως επίσης, η υφή που είναι γοργονέ. Ολοκλήρωσε το επίσημο σύνολό της με εντυπωσιακά μεγάλα σκουλαρίκια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα φούξια

Στην βάφτιση του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου (ξαδέρφου του συζύγου της Κωνσταντίνας) δεν θα μπορούσε να μην είχε παρεβρεθεί και η παρουσιάστρια.

Η Κωνσταντίνα επέλεξε μια φούξια δημιουργία που την σέταρε με φούξια mules και ασημί τσαντάκι.

Το παρών επίσης, στην βάφτιση έδωσε και Αμαρυλλίς με τον 1,5 έτους γιο της και τον σύζυγο της. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα midi φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση. Όπως βλέπετε το φόρεμα έχει σούρες που τονίσουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η Αμαρυλλίς επέλεξε παπούτσια και τσάντα σε μαύρη απόχρωση.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη στην επίδειξη Mi-ro

Η ηθοποιός δεν έδωσε το παρών ούτε σε γάμο ούτε σε βάφτιση, όμως με αυτό το σύνολο θα μπορούσε να πάει άνετα και θα τραβούσε όλα τα βλέμματα πάνω της. Η Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε στην επίδειξη Mi-ro και εντυπωσίασε με το φόρεμά της. Πρόκειται για μια απόχρωση που την επιλέγουν αρκετές γυναίκες όταν είναι καλεσμένες σε μυστήριο, το μπλε – γκρι. Το φόρεμα της ηθοποιού είναι σε αυτή την απόχρωση, κλειστό μέχρι τον λαιμό, τονίζει την μέση της και έχει ένα σκίσιμο στο πλάι. Το συνδύασε με φούξια μεταλλιζέ τσάντα και γόβες.

Φωτογραφίες: ndp

WOMAN TODAY