Γιάννης Φλωρινιώτης: Το τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή

Συντάκτης: Newsroom

9 Ιουνίου 2023 15:58

Γιάννης Φλωρινιώτης: Το τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή - Συντετριμμένα τα παιδιά του

Συγγενείς και φίλοι έφτασαν στο Γ’ Νεκροταφείο, για την κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών από ανακοπή.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν πρώτα στο κοιμητήριο για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Φλωρινιώτη, ήταν η Έφη Θώδη, η Μαρία Αλεξάνδρου και ο σκηνοθέτης, Όμηρος Ευστρατιάδης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=MWOgTSanNa4&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2F&embeds_referring_origin=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Τον επικήδειο λόγο εκφώνησε με δάκρυα στα μάτια, η κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή, Άννα Φλωρινιώτη:

«Είμαι περήφανη για σένα πατέρα. Είσαι ο μοναδικός άντρας της ζωής μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, είμαι πολύ συγκινημένη για την αγάπη που δείξατε στον πατέρα μου. Ξέρω ότι μας βλέπει αυτή τη στιγμή και επιτέλους νιώθει ότι εκτιμάνε την καλοσύνη του, την αγάπη του και το ταλέντο του. Είναι ένας και μοναδικός ο Γιάννης Φλωρινιώτης» είπε.
Κηδεία Φλωρινιώτη – Επικήδειος της κόρης του «Είμαι περήφανη για σένα πατέρα»
Δηλώσεις έκανε και η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη, εξερχόμενη της εκκλησίας.

«Τι θέλετε να σας πω; Είναι πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν το περιμέναμε να συμβεί. Συνέβη όμως, ήμασταν απροετοίμαστοι γι’ αυτό, αλλά ο Θεός έτσι ήθελε» είπε η Μάχη Φλωρινιώτη.

Ο Τάσος Μπουγάς, ο οποίος βρέθηκε κι εκείνος στην κηδεία του κι είχε συνεργαστεί με τον καλλιτέχνη, δήλωσε για αυτόν: «Όλα αυτά τα χρόνια τον ήξερα και μέχρι τώρα, υπήρξε ένα πολύ καλό παιδί. Παιδί ήταν ο Γιάννης. Άσχετα από τα χρόνια που κουβαλούσε. Έχω συνεργαστεί κι έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, τις καλύτερες βραδιές. Από Γερμανία, από εξωτερικό. Πάντα καλές αναμνήσεις, κάτι ξεχωριστό δεν υπάρχει. Πάντα βοηθούσε και ειδικά, τους καλλιτέχνες».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=WEOnvXaTXE8&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2F&embeds_referring_origin=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr&source_ve_path=MzY4NDIsMjM4NTE&feature=emb_title

Με τη σειρά της, η Έφη Θώδη δήλωσε για τον Γιάννη Φλωρινιώτη: «Σήμερα ήρθαμε με πολλή λύπη, στενοχώρια και συγκίνηση να αποχαιρετήσουμε τον καλό μας φίλο, τον Γιάννη τον Φλωρινιώτη. Ο Γιάννης ήταν ένας καλόψυχος άνθρωπος και πολύ ευγενικός. Δεν ανταλλάξαμε ποτέ κακή κουβέντα τόσα χρόνια ή πηγαίναμε στα πανηγύρια μαζί και σε κέντρα έχουμε δουλέψει μαζί και στη Θεσσαλονίκη. Και παντού ήμασταν. Και πέρναγα τέλεια, τέλεια με τον Γιάννη. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ήταν όλο χαρά».

Φωτογραφίες: ndp