Μαρία Κίτσου: Το πρόβλημα υγείας της μητέρας της και οι αποκαλύψεις για την οικογένειά της

5 Φεβρουαρίου 2020 10:54

Κίτσου

Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή έκανε η Μαρία Κίτσου σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για την οικογένειά της. Την μητέρα της, τον αδερφό της που ζει στην Αμερική, αλλά και τον χαμό του πατέρα της.
«Η μαμά μου είναι πρώτη φορά τόσο περήφανη για εμένα! Είναι πιο ενθουσιασμένη από εμένα. Η μητέρα μου έχει ένα πρόβλημα με την όραση της, αλλά βλέπει κάθε μέρα τη σειρά, ενώ πριν κοιμόταν νωρίς. Η μητέρα μου βλέπει ελάχιστα, είναι κάτι που επιδεινώνεται δυστυχώς. Ο αδελφός μου ζει και εργάζεται στην Αμερική. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου».
Ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της ένωσε την οικογένεια ακόμα περισσότερο όπως εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά: «Δεθήκαμε πολύ ως οικογένεια μετά το χαμό του πατέρα μου. Στην αρχή όχι γιατί ο καθένας βίωσε με τον δικό του τρόπο την απώλεια, αλλά μετά από λίγο καιρό δεθήκαμε πολύ. Ο χαμός του πατέρα μου έγινε πολύ ξαφνικά. Μέσα σε ενάμιση μήνα διεγνώσθη η ασθένεια και τον χάσαμε. Ήταν κάτι που δεν περίμενα με τίποτα. Θα κάνω τις εξετάσεις μου, αλλά όχι σε βαθμό τρέλας».
Η Μαρία Κίτσου μίλησε και για τις παράξενες συμπτώσεις της ζωής της καθώς η ιστορία των «Άγριων Μελισσών» έχει πολλά κοινά στοιχεία με εκείνη της μητέρας της που ορφάνεψε σε νεαρή ηλικία.
«Η μητέρα μου έχασε πολύ νωρίς τη μητέρα της από καρκίνο, τεσσάρων χρόνων. Η μαμά μου πέρασε μια πολύ αντίστοιχη ιστορία με την Ελένη και τις αδελφές της και από εκεί πήρα πολλά στοιχεία. Ήταν τρεις αδελφές που έμειναν ορφανές από μητέρα, τις μεγάλωσε ο πατέρας τους, ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος. Οι ηλικίες εν τω μεταξύ που είχαν η μαμά μου με τις αδελφές τις ταιριάζουν απόλυτα με εκείνες των κοριτσιών, η μάνα μου ήταν η μικρότερη. Δούλευαν και στα χωράφια».

https://www.youtube.com/watch?v=ZGEawl0DcrY