Αποκλειστικό! «Τρίζει» η σχέση της Καινούργιου με τον εφοπλιστή: Ξαφνικός γάμος ή τέλος!

18 Φεβρουαρίου 2020 10:13

τσαγκρίδης

Και ξαφνικά… σύννεφα σκέπασαν τον παράδεισο που έχει δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό στην προσωπική της ζωή η Κατερίνα Καινούργιου με το Φίλιππο Τσαγκρίδη Παναγόπουλο.

Εδώ και μερικούς μήνες, η Κατερίνα Καινούργιου φάνηκε ότι είχε βρει την ευτυχία. Στο πλευρό του Φίλιππου Τσαγκρίδη Παναγοπούλου φάνηκε να έχει βρει την ισορροπία της και τον άνθρωπο με τον οποίον ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της. Οι δύο τους σταμάτησαν να κρύβονται. Η σχέση τους παρέμεινε διακριτική, αλλά όχι κρυφή. Και παρά τις αρχικές δυσκολίες, όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά. Μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες από το στενό τους περιβάλλον, οι δύο τους είχαν ήδη συζητήσει και κανονίσει τον επικείμενο γάμο τους. Έναν γάμο που θα γινόταν στη Μύκονο, το ερχόμενο καλοκαίρι. Αλλά, τελευταία στιγμή φαίνεται ότι αναβλήθηκε, καθώς ο σύντροφος της Κατερίνας έκανε πίσω. Γιατί συνέβη αυτό; Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Φίλιππος Παναγόπουλος αισθάνθηκε ότι είναι πάρα πολύ νωρίς τελικά για να προχωρήσει σε γάμο, παρά τα πολλά και δυνατά αισθήματα που έχει για την Κατερίνα.

Ο σύντροφός της παρουσιάστριας φαίνεται ότι πιέστηκε από την ταχύτητα την οποία πήραν τα πράγματα, και αποφάσισε να δώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του. Έτσι, της ζήτησε να περιμένουμε λίγο ακόμα. Η αντίδραση της Κατερίνας, όπως λένε οι πληροφορίες, ήταν άμεση: Του έδωσε ένα τελεσίγραφο. Η ίδια είναι πολύ σίγουρη για την προσωπική της επιλογή, αισθάνεται για μία ακόμη φορά ότι έχει εκτεθεί πολύ, και θέλει να προχωρήσει. Και θέλει το ίδιο από τον σύντροφό της.

Έτσι, τα πράγματα φαίνεται ότι πήραν μια απρόσμενη τροπή.

 

Το τελεσίγραφο

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, η Κατερίνα αιφνιδιάστηκε όταν ο σύντροφός της τής ζήτησε να αναβάλουν το γάμο. Και, του έθεσε ένα τελεσίγραφο: Του είπε ότι θέλει να παντρευτούν και μάλιστα ξαφνικά και χωρίς να το ανακοινώσουν σε κανέναν.

Η ίδια, η παρουσιάστρια, εξάλλου, το είχε πει στο παρελθόν: Ότι αν πρόκειται να παντρευτούν με το σύντροφό της, θα ήθελε να το κάνουν κρυφά και να μην το ξέρει κανείς. Κάτι που είναι αποφασισμένη να τηρήσει. Είναι ο τρόπος με τον οποίο θέλει να γίνει ο γάμος της. Μακριά από τα φώτα της δημισότητας και τους φωτογραφικούς φακούς. Όμως, το θέλει. Και το είπε στο σύντροφό της: Ή γάμος, ξαφνικός και κρυφός, ή χωρίζουμε. Η Κατερίνα, όπως λένε όσοι της ξέρουν, είναι κάθετη και αδιαπραγμάτευτη σε αυτό. Αυτή τη φορά θέλει να τελειώσει με αίσιο τρόπο η σχέση τους και δεν το συζητάει.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, από την πλευρά του, δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του. Και η πορεία της σχέσης τους είναι αυτή τη στιγμή στα χέρια του χρόνου…