Όσκαρ & Lady Gaga-Bradley Cooper: αντάλλαξαν βλέμματα-“δυναμίτη” (pics+video)

26 Φεβρουαρίου 2019 16:55

… Kι εκείνη στον κόσμο της. Όπου εκείνη, Irina Shayk. Σίγουρα μια απ’ τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές των φετινών Όσκαρ ήταν το ντουέτο των Lady Gaga-Bradley Cooper. Της χάρισε, άλλωστε (τηs Lady) τον “θείο” Όσκαρ για το σπίτι το “Shallow”.

Κατά το ντουέτο τους, όμως, όσο και πριν αλλά και μετά, αντάλλαξαν “βλέμματα-δυναμίτη”. Κάτι που σχολιάστηκε δεόντως απ’ τα αμερικάνικα -και όχι μόνο- ΜΜΕ.

Όσο για τη σύντροφο του ηθοποιού, την καλλονή Irina Shayk -και μητέρα του παιδιού τους-πόζαρε μες στην καλή χαρά. Δεν είναι ότι δεν έχει… ψυλλιαστεί πως κάτι τρέχει, αλλά θεωρεί ότι είναι απ’ την πλευρά της Lady Gaga είναι. Ξέρει πως η καρδιά του Bradley ανήκει σ’ εκείνη. Ή απλώς έχει τρομερή αυτοπεποίθηση. Θα δείξει.

Πάντως, όπως διαπιστώνει οιοσδήποτε απ’ τ’ ακόλουθα στιγμιότυπα και μόνο, ο θαυμασμός ή αυτό το κάτι παραπάνω δεν είναι μονόπλευρο. Δεν είναι μόνο απ’ την πλευρά της τραγουδίστριας. Δείτε και κρίνετε…

TIP

Μετά απ’ το όργιο των σχολίων και των δημοσιευμάτων-σήμερα δηλαδή- η Lady Gaga αναγκάστηκε ν’ απαντήσει. Το έκανε μέσω social media, γράφοντας: “Τίποτε δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδιαίτερο από το να μοιραστώ αυτή τη στιγμή στα Όσκαρ μ’ έναν αληθινό φίλο και μία καλλιτεχνική ιδιοφυΐα». Ότι στην ανάρτηση, τα σχόλια με… καρδούλες απ’ τους φαν της έπεσαν βροχή χρειάζεται να το πούμε – νομίζω.

EXTRA TIP 

Παράλληλα, τα Όσκαρ έγιναν αφορμή για τη συμφιλίωση της Lady Gaga, την “επική” της θα λέγαμε, συμφιλίωση με τη Madonna. Συναντήθηκαν στο πριβέ πάρτι που διοργάνωσε μετά τα Όσκαρ η Madonna και ο  μανατζέρ της. Την είχε προσκαλέσει και  μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε τη μία στην αγκαλιά της άλλης. Δίπλα, εννοείται, στο χρυσό αγαλματίδιο.

Για να γίνει εντελώς ξεκάθαρο ότι οι δυο τους είναι τώρα φίλες, η Lady Gaga και η Madonna πόζαραν στον φακό κοιτάζοντας η μια στα μάτια την άλλη σε μια ιδιαίτερα έντονη στιγμή.

Bίντεο εδώ

 

Αποτέλεσμα εικόνας για tamta madonna oscar