Αποκλειστικό! Καγιά – Κρασσάς – Βερνίκου – Καμπουρίδης: Αχώριστοι και στις Άλπεις

21 Φεβρουαρίου 2020 09:23

Καγιά

Είναι δύο από τα πιο λαμπερά και γνωστά ζευγάρια της Αθήνας. Μιλάμε φυσικά για τη Βίκυ Καγιά με τον Ηλια Κρασσά και τη Μαρίνα Βερνίκου με το Μίλτο Καμπουρίδοι, οι οποίοι είναι αχώριστοι.

Πριν από λίγες μέρες, ο Μίλτος Καμπουρίδης και ο Ηλίας Κρασσάς βρίσκονταν για ένα χειμερινό break στις Άλπεις. Οι δύο επιχειρηματίες είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι, όπως πολύ στενές φίλες είναι και οι σύζυγοί τους, η Βίκυ Καγιά και η Μαρίνα Βερνίκου.
Όπως λένε οι πληροφορίες, οι δύο άντρες αποφάσισαν να φύγουν για ένα τριήμερο μόνοι τους, καθώς η Καγιά και η Βερνίκου είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις που τις κράτησαν στην Αθήνα. Εξάλλου, για τη Βίκυ Καγιά ιδιαίτερα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεκλέψει λίγες μέρες, τόσο λόγω των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων, όσο και λόγω των δύο της παιδιών.
Η φιλία των δύο ζευγαριών δεν είναι καινούργια και ξεκίνησε περίπου την περίοδο που ο Ηλίας Κρασσάς άρχισε να βγαίνει με τη Βίκυ Καγιά.
Η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης, φίλοι του Κρασσά από παλαιότερα, στήριξαν ένθερμα αυτή τη σχέση και το νέο τότε ζευγάρι. Δεν είναι τυχαίο ότι, μετά το γάμο τους στο Παρίσι, η Βίκυ και ο Ηλίας πέρασαν έναν μίνι μήνα του μέλιτος στο πολυτελές ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι, το οποίο είναι ιδιοκτησίας του Μίλτου Καμπουρίδη.
Τα δύο ζευγάρια έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και οι δύο επιχειρηματίες δεν έχουν σταματήσει να διερευνούν την πιθανότητα να συνεργαστούν και επαγγελματικά.

Πολύ συχνά ο φωτογραφικός φακός συλλαμβάνει τους τέσσερίς τους κατά τη διάρκεια κάποιας κοινής εξόδου, ή και κοινών διακοπών. Συχνά στην παρέα τους βρίσκεται και ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα, μια πρόσφατη προσθήκη στη συγκεκριμένη στενή και πολύ κολλητή παρέα.