Αποκλειστικό! Φαίη Σκορδά: Ρομαντική απόδραση στη Γενεύη

25 Φεβρουαρίου 2020 08:40

Φαίη

Η Φαίη Σκορδά σχεδόν 4  χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Λιάγκα, φαίνεται πως δεν είναι πια μόνη. Σύμφωνα με το περιοδικό HELLO  η παρουσιάστρια του Πρωινού του Ant1 δεν είναι πλέον μόνη και εδώ και ένα χρόνο στέκεται διακριτικά στο πλευρό της ένας γοητευτικός άνδρας!

Ηλιόπουλος

Ο άνδρας που φαίνεται στις φωτογραφίες δίπλα στη χαμογελαστή Φαίη, λέγεται Νίκος Ηλιόπουλος  και είναι Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος, συνεργάτης της google αλλά έχει στήσει και το site της Φαίης Σκορδά

Ο Νίκος Ηλιόπουλος λατρεύει το μπάσκετ και παλιά έπαιζε και επαγγελματικά μέχρι που ένας τραυματισμός του τον κράτησε μακριά από τις μπασκέτες. Το ζευγάρι μάλιστα πριν από περίπου έναν μήνα ταξίδεψαν στην Γενεύη μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα όπως άλλωστε έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα.  Οσοι τους έχουν ζήσει μιλάνε για έναν δυνατό έρωτα που και οι δύο θέλουν να διαφυλάξουν όσο μπορούν από τα φώτα τη δημοσιότητας  που στράφηκαν επάνω τους.

Η ξακουστή μαγείρισσα

Ο Νίκος Ηλιόπουλος εκτός από τη διάσημη αγαπημένη του, έχει στην οικογένεια του και μια ξακουστή μαγείρισσα!

Ο λόγος για τη μητέρα του, Μαντώ Ηλιοπούλου, η οποία διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια στο Χολαργό, όπου μαγειρεύει αυστηρά ελληνικά και μαμαδίστικα πιάτα! Η ίδια λατρεύει την μεσσηνιακή κουζίνα, καθώς ο σύζυγός της κατάγεται από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Το οικογενειακό εστιατόριο της Μαντώς έχει φιλοξενήσει πολλούς celebrities της εγχώριας showbiz, όπως ο Αντώνης Σρόιτερ, η Ιωάννα Μπούκη, η Κατερίνα Καινούργιου, η Τζένη Μελιτά όπου έχουν γευτεί τα ξεχωριστά πιάτα της μαμάς του Νίκου! Μάλιστα, στο εστιατόριο της έχουν πάει ακόμη και οι… Red Hot Chili Peppers!

Χαμός στον ΑΝΤ1 για τη δημοσιοποίηση

Φαίνεται πως η απόφαση της Φαίης Σκορδά να παραχωρήσει την αποκλειστικότητα του νέου της έρωτα στο περιοδικό Hello που διευθύνει ο πανελίστας της Άρης Καβατζίκης και όχι στο ΟΚ που ανήκει στον όμιλο του ΑΝΤ1, την έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες τον όμιλο δεν γνώριζαν αυτή την πρόθεσή της και μόλις είδαν το πρωτοσέλιδο… έπαθαν εγκεφαλικό! Το κλίμα στο κανάλι του Αμαρουσίου παραμένει βαρύ για την παρουσιάστρια, η οποία δείχνει να έχει καταληφθεί από πανικό λόγω της πτωτικής πορείας που καταγράφει τις τελευταίες μέρες το Πρωινό. Μάλιστα, κάποιοι της χρεώνουν πως αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να βγάλει στο φως τη νέα της σχέση.