Celebs άνω των 50 στην πασαρέλα: από Φιλίνη μέχρι Γιατζόγλου, Αλιφέρη κ.ά. (φωτογραφίες)

25 Φεβρουαρίου 2019 17:01

Tι να  πρωτογράψω για τη λατρεμένη μου και όλων, φαντάζομαι, των ανθρώπων των ΜΜΕ και του πολιτιστικού χώρου, Αθηνά Ματίς. “Η ζωή ξεκινά μετά τα -ήντα, η μόδα δεν έχει ηλικία”. Αυτό είναι το μότο της πρώτης παρουσίασης των Goldies, με μοντέλα άνω των 50 ετών που διοργάνωσε η Αθηνά με τον Δημήτρη Καμπανάρο και τα PlanTrends.

Μαρία Αλιφέρη, Ελένη Φιλίνη, Δήμητρα Παπαδήμα, Κατερίνα Γιατζόγλου και πολλές άλλες γυναίκες άνω των 50 ετών περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες είκοσι Ελλήνων σχεδιαστών.

Επρόκειτο σαφώς για μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά, που έλαβε χώρα στην επιβλητική αίθουσα του Μεγάρου «Υπατία» στην Αθήνα. Σκοπός των συντελεστών να περάσουν το μήνυμα πως οι άνθρωποι μπορούν να έχουν στιλ, να είναι δημιουργικοί, όμορφοι και δραστήριοι σε κάθε ηλικία.

TIP

Είναι το πρώτο event παγκόσμια, που χρησιμοποιεί στο σύνολό του μοντέλα 50+, ακόμη και μοντέλα 90 ετών. Αυτό, από μόνο του, λέει πολλά. To γεγονός, δε, ότι είναι made in Greece, περισσότερα. Μπράβο!

EXTRA TIP

Όπως πρεσβεύει η Αθηνά: : «Ποτέ δεν ήθελα να φαίνομαι νέα, όμως πάντα ήθελα να είμαι μοναδική». Ο δε Δημήτρης Καμπανάρος προσθέτει: «Πώς άραγε θα καταφέρουμε να αγαπήσουμε τον άλλον άνθρωπο πλάι μας, όταν δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τον άλλον άνθρωπο μέσα μας; Αυτόν που γινόμαστε όσο μεγαλώνουμε…».

Ντονατέλλα Αδάμου 

Κατερίνα Γιατζόγλου

Πάρης Βαλταδώρος-Ελένη Φιλίνη, Φωτογραφία: NDP photo agency

Μαρία Αλιφέρη, Φωτογραφία: ΝDP photo agency

Φωτογραφία: ΝDP photo agency

Ελένη Φιλίνη, Φωτογραφία: NDP photo agency

Δημήτρης Καμπανάρος-Αθηνά Ματίς, Φωτογραφία: NDP photo agency

Δήμητρα Παπαδήμα, Φωτογραφία: ΝDP photo agency

Goldies: Μια ελληνική βραδιά μόδας, Φωτογραφία: NDP photo agency