Υφαντίδης Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική

3 Μαρτίου 2020 14:32

Αν επισκεφθείτε την Καστοριά, κάντε οπωσδήποτε μια στάση στην αρτοποιία – ζαχαροπλαστική Υφαντίδης, ένα από τα πιο ξεχωριστά αρτοζαχαροπλαστεία της πόλης.

Από το 1991 που λειτουργεί έχει καταφέρει με τις ποικιλίες των αρτοποιημάτων, των γλυκών και την ποιότητα των υλικών να ικανοποιήσουν και τις πιο ιδιαίτερες προτιμήσεις των πελατών τους. Με αρτοποιήματα τα οποία είναι ελεγμένα για την ποιότητά τους όλα με σπιτικό τρόπο ζυμωμένα και με μία ποικιλία που μπορεί να καλύψει ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις έχουν καταφέρει να κάνουν το όνομα Υφαντίδη συνώνυμο με την γεύση και την ποιότητα. Μπορείτε να βρείτε χειροποίητο ψωμί σε διάφορες ποικιλίες, σφολιάτες και πίτες, σάντουιτς, κέικ και τσουρέκια, κουλούρια και κριτσίνια, cookies και μεγάλη ποικιλία σε γλυκά, από κεράσματα μέχρι τούρτες και παγωτό.

Το αρτοζαχαροπλαστείο Υφαντίδης φτιάχνει καθημερινά για εσάς εκλεκτές γεύσεις, φέρνοντας στο τραπέζι σας γεύσεις και μυρωδιές μιας άλλης εποχής. Με φρέσκα, αγνά υλικά, εμπειρία και πολύ μεράκι παρασκευάζουν για εσάς τα πιο γευστικά αρτοποιήματα και είδη ζαχαροπλαστείου. Σπιτικές γεύσεις που αποτελούν μια μοναδική γευστική εμπειρία για κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Υφαντίδης Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική