Μόνο στο Spirto: Θύμα bullying η εγγονή του Άκη

11 Μαρτίου 2020 20:00

«Η κόρη μου έπεφτε θύμα bullying εξαιτίας του παππού της». Σε μία απίστευτη καταγγελία προέβη η μητέρα της Κιάρας Μαρκέζη. Και μάλιστα εξηγεί ότι ο λόγος ήταν ότι η Κιάρα είναι εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου. Η μητέρας της παίκτριας του ριάλιτι μόδας περιγρέφει πόσο πληγωμένη γύριζε η κόρη της από τα πρώτα επεισόδια του σόου. Η Κιάρα είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει ξεχωρίσει στο φετινό My Style Rocks και πολλές φορές έχει βρεθεί στο στόχαστρο σκληρής κριτικής. Η μητέρα της, Μαρία Μαρκέζη, βρέθηκε στο Dot Weekend και μίλησε για την κόρη της αλλά και όσα της έχουν προσάψει τον τελευταίο καιρό.
«Δεν μπορούσα να έχω τον πεθερό μου υπουργό και να βγαίνω με κουρέλια από τη λαϊκή» είπε η Μαρία Μαρκέζη για όσους σχολιάζουν τα ρούχα της. «Είναι ένα δύσκολο κομμάτι να μεγαλώνει μια μάνα μόνη το παιδί της και πόσο μάλλον όταν η Κιάρα είναι παιδί γιου υπουργού, ο παππούς της υπουργός και είναι σε αυτή την οικογενειακή κατάσταση και μετά βρίσκεται σε μια άλλη οικογενειακή κατάσταση. Αυτό μπορεί να συμβεί αλλά το άσχημο είναι πως ο κόσμος, η κοινωνία μόλις σε βρίσκουν σε μια αδύναμη στιγμή σου φέρονται άσχημα» , είπε μεταξύ άλλων.
Η γνωστή φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη μίλησε για τη συμμετοχή της κόρης της, Κιάρας, στο My Style Rocks, αλλά και για τη σχέση τους με τον παππού της 19χρονης, Άκη Τσοχατζόπουλο.
Η μητέρα της παίκτριας του ριάλιτι μόδας, αποκάλυψε πώς η Κιάρα είχε δεχθεί bullying λόγω της σύνδεσης με τον παππού της. «Το παιδί μου δέχθηκε μια απίστευτη συμπεριφορά ανθρώπων, όταν ο παππούς της μπήκε στη φυλακή, λες και έφταιγε η Κιάρα. Μιλάω και για τα μικρά παιδιά που άκουγαν όσα έλεγαν οι γονείς, και υπήρχε bullying προς την Κιάρα μέχρι και στο δημόσιο σχολείο που πήγε».
Παραδέχθηκε ότι για τη συμμετοχή της κόρης της στο My Style Rocks «στην αρχή δεν συμφωνούσα λόγω του παππού της και της οικογενειακής κατάστασης. Συγκρίνουν πάντα την Κιάρα και την οικογένεια με τον Άκη. Ισχύει ότι θα τη συγκρίνουν και θα ισχύει αυτό μια ζωή. Της έχω πει ότι δεν μπορείς να μην κάνεις κάτι στη ζωή σου επειδή υπάρχει όλο αυτό που σε ακολουθεί».

«Μία χρονιά σε ιδιωτικό»

Η γνωστή φωτογράφος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικονομική τους κατάσταση αποκαλύπτοντας ότι η Κιάρα πήγε για μια χρονιά μόνο σε ιδιωτικό σχολείο και μετά πήγε σε δημόσιο γιατί δε μπορούσαν να αντεπεξέλθουν οικονομικά. Μάλιστα σε σχόλια που έχουν ακουστεί για τα ρούχα της απάντησε: «Μπορεί να έχω πέντε ρούχα καλά, γιατί τα έχω από εκείνη την εποχή, τι να κάνουμε. Δεν μπορούσα να έχω τον πεθερό μου υπουργό και να βγαίνω με κουρέλια από τη λαϊκή» είπε η φωτογράφος.
Μιλώντας για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, η Μαρία Μαρκέζη ανέφερε πως ο ίδιος παρακολουθεί την εγγονή του στο My Style Rocks, ενώ για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η κόρη της από την κριτική επιτροπή του My Style Rocks, σχολίασε πως «είναι στενάχωρο, στην αρχή ερχόταν σπίτι και έκλαιγε και μου έλεγε ότι θέλω να φύγω και να σταματήσω και της είπα ότι δεν πρέπει να σταματάς κάτι που αρχίζεις», ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως η Κιάρα δεν έχει στιλίστα.
Όσο για τον λόγο που ονομάζεται Μαρκέζη και όχι Τσοχατζοπούλου, η Μαρία Μαρκέζη ανέφερε πως όταν βαφτίστηκε είχε δυο επίθετα, -το Μαρκέζη και το Τσοχατζοπούλου-, ενώ αποκάλυψε πως έχει ακόμα δυο ονόματα, το Ειρήνη και το Γκούντρουν από τη γιαγιά της.

«Χτύπημα κάτω από τη μέση»

Η Κιάρα γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000, όταν ο παππούς της ήταν ακόμα υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Σημίτη. Η κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου (γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου από την πρώτη του γυναίκα) και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του ριάλιτι μόδας, που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες του ΣΚΑΪ στις 13 Ιανουαρίου με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη. Στις θέσεις της κριτικής επιτροπής κάθονται οι Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου και Λάκης Γαβαλάς.
«Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks και περίεργα για αυτά που λένε για τον παππού μου», είχε δηλώσει παραμονές της έναρξης του ριάλιτι η 20χρονη καλλονή. «Έκανε κάποια σχόλια ο Λάκης Γαβαλάς που δεν μου άρεσαν. Εγώ αυτήν τη στιγμή κάνω νέο ξεκίνημα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της μόδας για να επιβιώσω. Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν έχει καμία σχέση η συμμετοχή μου στο “My Style Rocks”».
«Στο πλευρό μου είναι πάντα η μητέρα μου, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό. Αλλά και σε όλες τις αποφάσεις μου είναι στο πλευρό μου», προσθέτει η Κιάρα Τσοχατζοπούλου τονίζοντας ότι «θέλω μέσα από τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι αυτό να αποδείξω ότι έχω το δικό μου, ξεχωριστό στυλ και, γιατί όχι, επειδή βάζω πάντα ψηλούς στόχους, να κερδίσω». Στον λογαριασμό της στο instagram συστήνεται ως Real life Barbie. Η νεαρή είχε απορριφθεί από τις οντισιόν του «Greece’s Next Top Model» το 2018 λόγω των τατουάζ που έχει στο σώμα της.