Αποκλειστικό: Οι 2 επιθυμίες του Βουτσά

15 Μαρτίου 2020 18:30

Θλίψη και συγκίνηση σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο και στο πανελλήνιο γενικότερα, ο θάνατος του Κώστα Βουτσά. Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 88 ετών.

Είχε εισαχθεί στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Αττικόν μετά από καρδιακό επεισόδιο και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Γοητευτικός, πληθωρικός, με στόφα μεγάλου ηθοποιού, διέγραψε τεράστια καριέρα εβδομήντα ετών σημαδεύοντας με την παρουσία του και τις ερμηνείες του τον ελληνικό κινηματογράφο.

Η μεγάλη έγνοια του Κώστα Βουτσά, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, δεν ήταν άλλη από το να εξασφαλίσει οικονομικά την Αλίκη Κατσαβού και τον γιο τους, Φοίβο ώστε να μην αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία στο μέλλον.

Ο σπουδαίος ηθοποιός είχε συγκαλέσει πριν από λίγο καιρό κλειστό οικογενειακό συμβούλιο. Σε αυτό ζήτησε από τα τρία παιδιά του Σάντρα, Θεοδώρα και Νικολέττα να στηρίξουν όσο περισσότερο μπορούν την τέταρτη και τελευταία σύζυγό του (ήταν επίσης παρούσα) και το παιδί τους, όταν εκείνος δεν θα είναι πια μαζί τους.

Ο 88χρονος σταρ του ελληνικού κινηματογράφου υπογράμμισε σε όλους πως θα πρέπει να είναι κοντά σε εκείνη και στον τετράχρονο Φοίβο και να τη βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστεί.

Η διαθήκη

Παράλληλα, στο ίδιο συμβούλιο, τους ενημέρωσε και για τη διαθήκη του λέγοντας πως έχει φροντίσει για τους πάντες. Στον γιο του Φοίβο, ήθελε να του προσφέρει το σπίτι που έμεναν καθώς μέσα σε αυτό περικλείονται όλες οι πρώτες στιγμές που έζησαν μαζί μπαμπάς και γιος.

Όσο για τη σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού; Θα της αφήσει τη σύνταξή του, μιας και όλα τα υπόλοιπα έχουν πάει στα παιδιά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μοίρασε τα ακίνητά του καθώς και τα πνευματικά του δικαιώματα με δίκαιο τρόπο ώστε όλοι να βγουν κερδισμένοι.