Αποκλειστικό! Οι μοναχικές έξοδοι και η απόφαση της γυναίκας του

16 Μαρτίου 2020 08:39

Σταν

Μια πρόσφατη, πολύ σπάνια κοινή εμφάνιση του Γιάννη Στάνκογλου με τη σύζυγό του Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν στο πλευρό του, έφερε στην επιφάνεια όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο γάμο του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός, που συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα παιδιά του, ενώ έχει αποκαλύψει και πώς γνωρίστηκε με τη σύζυγό του. «O μεγαλύτερος μου φόβος είναι να μη δω τα παιδιά μου σε μια δύσκολη φάση. Τα παιδιά με καθορίζουν. Έχω δυο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι. 10 και 5 ετών. Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε για δουλειά. Μου έκανε οντισιόν. Με βρήκε μέσω Ίντερνετ. Δεν υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη υπήρξε. Δουλέψαμε στην ταινία της. Μετά φύγαμε μαζί στη Νέα Υόρκη, κάναμε εκεί μια παράσταση. Γυρίσαμε πίσω. Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό», έχει πει.

Σταν

Εντάσεις και απομάκρυνση

Η αλήθεια, όπως τουλάχιστον τη μεταφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα, είναι ότι τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν είναι και τόσο καλά τον τελευταίο καιρό και αυτό το μαρτυρά, μεταξύ άλλων, και το ίδιο το γεγονός ότι οι δύο τους δεν εμφανίζονται σχεδόν ποτέ μαζί. Ο Γιάννης Στάνκογλου πραγματοποιεί πολλές εμφανίσεις, είναι κι αυτό ένα μέρος της δουλειάς του, αλλά σχεδόν ποτέ με τη σύζυγό του. Αυτό, όπως ήταν φυσικό, πυροδότησε πολλές φήμες στο παρελθόν, ενώ άνθρωποι που ξέρουν καλά τα όσα συμβαίνουν, κάνουν λόγο για μια σχέση που δοκιμάζεται πολύ, καθώς ανάμεσά τους υπάρχουν πολλές και συχνές εντάσεις.

Εντάσεις που προκύπτουν κυρίως από το γεγονός ότι εκείνος έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, λείπει πολύ συχνά και για πολύ από το σπίτι και υπάρχει ελάχιστος χρόνος για τους δύο τους.

Μάλιστα, κάποιοι λένε ότι στο παρελθόν οι εντάσεις αυτές είχαν οδηγήσει το ζευγάρι σε μια περίοδο διάστασης, κατά την οποία ο ηθοποιός σκεφτόταν να φύγει από το σπίτι, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Σε κάθε περίπτωση, οι δύο τους δεν εγκαταλείπουν το γάμο και την οικογένειά τους, αντιθέτως, όπως έδειξε και η πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση στο Ηρώδειο, καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κλείσουν την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους και όσοι τους ξέρουν καλά εύχονται να το καταφέρουν.