Αποκλειστικό: Τι έδειξε το τεστ για τον κορονοϊό Σκορδά- Ηλιόπουλος

18 Μαρτίου 2020 19:04

Είναι ερωτευμένοι και πλέον δεν το κρύβουν! Απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί και ειδικά τώρα που η σχέση τους έγινε γνωστή, αδιαφορούν για όσα λέγονται ή γράφονται. Θέλουν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί και να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Βέβαια, προσέχουν τις εμφανίσεις τους, αφού θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φλας και να μη δίνουν δικαιώματα, αλλά όποτε βρίσκουν την ευκαιρία, φεύγουν από την Αθήνα, αφού τα ταξίδια είναι και το μεγάλο τους πάθος.
Η πιο πρόσφατη εξόρμησή τους ήταν όχι μόνο εκτός Αττικής αλλά και εκτός Ελλάδας. Και μπορεί να πέρασαν ένα ρομαντικό τριήμερο, που το είχαν απόλυτη ανάγκη, γεμίζοντας τις μπαταρίες τους, αλλά η επιστροφή δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν. Η αλήθεια είναι ότι τρόμαξαν πολύ και αυτός ήταν ο λόγος που αμέσως μετά τον γυρισμό τους, έτρεξαν να υποβληθούν σε εξετάσεις σε γνωστή κλινική της Αθήνας! Η επίσκεψή τους καλύφθηκε με απόλυτη μυστικότητα και μέχρι να λάβουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους, η αγωνία τους είχε χτυπήσει κόκκινο.
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η Φαίη Σκορδά θέλησε να περάσει ένα τριήμερο στην αγαπημένη της χώρα (μετά την Ελλάδα), την Ιταλία. Και φυσικά δεν πήγε μόνη, αφού μαζί της «πέταξε» και ο αγαπημένος της Νίκος Ηλιόπουλος. Η παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την Ιταλία, αφού εκεί σπούδασε, έμεινε για αρκετά χρόνια και η λατρεία της για τη χώρα είναι γνωστή σε όλους. Άλλωστε κι εκείνη το έχει παραδεχθεί δημόσια ότι έχει… ερωτευθεί την Ιταλία και όλες οι αναμνήσεις από εκεί είναι υπέροχες.

Η αποκάλυψη

Η ίδια αποκάλυψε ότι βρίσκεται στη Ρώμη, αφού ανέβασε φωτογραφίες από την «αιώνια πόλη», αλλά φυσικά δεν αποκάλυψε με ποιον ήταν στην Ιταλία. Βέβαια, όπως παρατήρησε ένας follower της, φάνηκε η αντανάκλαση του συντρόφου της, την ώρα που την τράβηξε φωτογραφία στον καθρέφτη του μαγαζιού όπου κάθισαν.
Πάντως, δεν χρειάστηκε αν περάσουν παρά μόνο δύο 24ωρα, προκειμένου να αποκαλυφθεί κι επίσημα το μυστικό τους, αφού ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο «Ελ. Βενιζέλος» να επιστρέφουν μαζί από τη Ρώμη, χαμογελαστούς και ιδιαίτερα ευδιάθετους, αλλά καθόλου διαχυτικούς, αφού, είπαμε, δεν θέλουν να δίνουν τροφή για σχόλια όσον αφορά τη σχέση τους.
Το τριήμερο στη Ρώμη ήταν φανταστικό και για τους δύο, αλλά με το που πάτησαν το πόδι τους ξεκίνησε ο… τρόμος για το ζευγάρι. Η επέλαση του κορονοϊού στην Ευρώπη τους έκοψε τα πόδια, ειδικά με όσα παρακολούθησαν με το που γύρισαν από την Ιταλία.
Στη γειτονική χώρα η κατάσταση είναι, πλέον, απελπιστική. Είναι η χώρα που ο φονικός ιός έχει χτυπήσει αλύπητα στη Γηραιά Ήπειρο. Τα θύματα ξεπερνούν τα 150, τα κρούσματα τα 600 και στην Ιταλία έχει σημάνει γενικός συναγερμός από την πρώτη στιγμή, χωρίς όμως να έχουν επιτευχθεί τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εφιαλτικές στιγμές

Τα πρώτα ανησυχητικά δείγματα είχαν κάνει την εμφάνισή τους όταν το ζευγάρι βρισκόταν ήδη στη Ρώμη, αλλά τότε (όπως και οι περισσότεροι άλλωστε) δεν είχαν δώσει ιδιαίτερη σημασία., αφού φαινόταν ότι η κατάσταση βρισκόταν υπό έλεγχο. Όμως, η ραγδαία εξάπλωση του φονικού ιού τους έκανε να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μία μικρή αδιαθεσία τρόμαξε πολύ τη Φαίη και τον Νίκο.
Η Σκορδά κόντευε να τρελαθεί από την αγωνία της και από την ιδέα ότι υπήρχε πιθανότητα να έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό και να μπει σε καραντίνα! Κι αυτό γιατί δεν είναι μόνο η παρουσία στην εκπομπή της, αλλά και το κυριότερο ότι στο σπίτι της μένει με τους δύο γιους της, δύο μικρά παιδιά δηλαδή. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, τα φίδια άρχισαν να ζώνουν την παρουσιάστρια που ήθελε να ξέρει το συντομότερο δυνατόν.
Έτσι, μαζί με τον αγαπημένο της επισκέφθηκαν μυστικά την κλινική, προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, είναι περιττό να πούμε ότι η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της πέρασαν εφιαλτικές στιγμές. Ευτχώς τα αποτελέσματα ήταν «καθαρά» και ήταν αρνητικοί στον ιό. Μόνο τότε ηρέμησαν. Αλλά το σίγουρο είναι ότι θα αργήσει το επόμενο ταξίδι τους στην Ιταλία…