Βάσω Λασκαράκη: “Με τον Γιάννη χάσαμε τον γάμο, αλλά κερδίσαμε το παιδί” (βίντεο)

20 Φεβρουαρίου 2019 15:43

Mία εξομολογητική συνέντευξη της Βάσως Λασκαράκη. Μίλησε χθες βράδυ εφ’ όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη. Και για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και πόσο εύκολη ή όχι ήταν η απόφαση του χωρισμού και για το τωρινό της αμόρε, τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Καταρχάς, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη δυσκολία του χωρισμού, ειδικά απ’ τη στιγμή που εκείνη και ο Γιάννης είναι γονείς. Είπε ότι κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα και ότι αν κάποιος το πει αυτό θα είναι ψέματα. “Είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια βαθιά προσωπική μάχη με το εαυτό σου. Με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί. Με το ότι είσαι μάνα, γυναίκα, σε ποια ηλικία βρίσκεσαι. Περνάς από χιλιάδες ερωτήματα στο κεφάλι σου, απορίες, μάχες προσωπικές, ανασφάλειες, πέφτεις, ξανασηκώνεσαι”, δήλωσε on camera.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη πήγαν σε παιδοψυχολόγο για να μπορέσουν να ανακοινώσουν στην κόρη τους πως πρόκειται να χωρίσουν.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το σόι σου» έχει προχωρήσει στη ζωή της  στο πλευρό του σεφ Λευτέρη Σουλτάτου, τον οποίο θεωρεί “αρσενικό” – με την καλή έννοια προφανώς.

Λεπτομέρειες στο βίντεο ακολούθως