Δημιουργεί η Δέσποινα Βανδή στην κουζίνα της

19 Μαρτίου 2020 17:00

Η Δέσποινα Βανδή είναι από τους celebrities που στηρίζουν την καμπάνια του Υπουργείου Υγείας «Μένουμε Σπίτι» και δεν κάνει περιττές εξόδους. Τα γυρίσματα του Just The 2 Of Us, όπου είναι κριτής, αναβλήθηκαν μέχρι νεωτέρας και έτσι η αγαπημένη τραγουδίστρια μένει στο σπίτι της, μαζί με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη και τα δυο παιδιά τους, τον Γιώργο και την Μελίνα.
Η πετυχημένη τραγουδίστρια περνάει τον χρόνο της είτε κάνοντας γυμναστική, είτε μαγειρεύοντας είτε περνώντας ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της. Μέσα από τα social media, μας δείχνει πως περνά τα βράδια της, χαλαρώνοντας με ένα καλό βιβλίο και παρέα τον τετράποδο φίλο της! Και μέσα σε όλα αναρωτήθηκε τι μπορεί να κάνει τώρα που μένει όλη μέρα σπίτι της! Μια από τις ιδέες που σκέφτηκε είναι να μοιραστεί τις συνταγές της με τους διαδικτυακούς της φίλους!
Το βράδυ της Δευτέρας, η Δέσποινα μπήκε στην κουζίνα και το Instagram… «μοσχομύρισε» τυρόπιτα! «Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτήν τη σχέση μου με την κουζίνα! Αλλιώς με βλέπω σε 15 μέρες να αλλάζω νούμερο! Προσπάθησα να φτιάξω μια τυρόπιτα που δοκίμασα σε ένα χωριό που έφαγα, έξω από τα Καλαβρυτα! Κάτι δε μοιράστηκε μαζί μου η γλυκιά μαγείρισσα της ταβέρνας! Η μαγειρική δεν είναι τριγωνομετρία! Είναι πιο κατανοητή! Το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο! Πήλιοι φίλοι μου, θα ξανά προσπαθήσω!» έγραψε η Δέσποινα Βανδή στα social media, δείχνοντας μας την λαχταριστή πίτα που ετοίμασε μόνη της.