Αποκλειστικό: Τα ρεκόρ των «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» – Έγραψαν ιστορία στο Youtube!

28 Μαρτίου 2020 10:00

Το 1ο ζωντανό-live streaming επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα, σημείωσε επιδόσεις που κανείς ίσως από την ομάδα δεν περίμενε και που αποτελούν ρεκόρ για τα δεδομένα του Youtube, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για το παγκόσμιο Youtube σε αναλογικό επίπεδο.

Με δεδομένο πως η συνήθεια του διαδικτύου δεν είναι οι ζωντανές μεταδόσεις, αλλά η θέαση βίντεο σε βάθος χρόνου, ο μέσος όρος views των πετυχημένων live streaming μεταδόσεων στην Ελλάδα, κυμαίνεται μεταξύ 5000 και 12000 views. Αυτή ήταν και η πρόβλεψη του ελληνικού τμήματος Youtube για το live streaming. Σε αντίθεση με τις προβλέψεις και με τα έως τώρα δεδομένα, η ζωντανή μετάδοση του Ράδιο Αρβύλα σημείωσε τις εξής επιδόσεις:

-130.000 συνολικά views κατά τη διάρκεια του live stream!

-40.000 ταυτόχρονα views

-35’ μέση διάρκεια παρακολούθησης

-81.700 ώρες (7 χρόνια) συνολικός χρόνος παρακολούθησης του live stream

-38,2 % ανταπόκριση των χρηστών στα «impressions» (παγκόσμιος μέσος όρος 2-8%)

Τα παραπάνω στοιχεία, καθιστούν το ζωντανό Ράδιο Αρβύλα, το πιο πετυχημένο με διαφορά Youtube live streaming έως σήμερα (με εξαίρεση μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα) και με το δεδομένο ότι τα views στο Youtube γίνονται σε βάθος χρόνου, ενδέχεται τις επόμενες εβδομάδες η συνολική θέαση του επεισοδίου να ξεπεράσει την αντίστοιχη τηλεοπτική.

 

Θα συνεχίσουν

Όπως λένε και οι ίδιοι στην ανακοίνωση τους “όσο οι συνθήκες μας το επιτρέπουν, αυτόνομα, με μεγάλη προσοχή και με προσωπικό ασφαλείας, θα συνεχίσουμε τις live streaming μεταδόσεις, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουμε συντροφιά στους φίλους θεατές που την περίοδο αυτή είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους”. Και μπορεί οι Δευτέρες να έχουν “Ράδιο Αρβύλα”όμως οι άλλες μέρες έχουν «Βινύλιο» στις 22:00 έως τα μεσάνυχτα. “Ο “πειρατικός σταθμός” «εκπέμπει» ζωντανά με live streaming στο YouTube κανάλι: RADIOARVYLAofficial, κρατώντας παρέα αυτές τις παράξενες ημέρες σε όλους τους έγκλειστους φίλους” όπως λέει και η ομάδα της εκπομπής. Κι εδώ αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη εκπομπή είχε 70.000 συσκευές που συντονίστηκαν με το ζωντανό
Βινύλιο, ενώ τα μηνύματα και το τηλέφωνο κυριολεκτικά πήραν φωτιά, σε μια
μαγική βραδιά που έκανε την παραμονή στο σπίτι απόλαυση. Και όπως λέει και η πετυχημένη παρέα “Ο «πειρατικός σταθμός Βινύλιο» θα «εκπέμπει» κάθε βράδυ, όσο οι συνθήκες
το επιτρέπουν και με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας”.

 

Πρώτοι

Όπως όλα δείχνουν το 2020 ένας «πειρατικός ραδιοφωνικός σταθμός» από τη δεκαετία του ’80, «εκπέμπει» ζωντανά και καθημερινά στο YouTube, με μουσική, συζητήσεις, αφιερώσεις, επικοινωνία με τους «ακροατές», οι οποίοι βγαίνουν τηλεφωνικά «στον αέρα» για να ζητήσουν και να αφιερώσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια στα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και να συζητήσουν με τους «ραδιοφωνικούς» παραγωγούς. Και όλα αυτά συνδεδεμένα με χιλιάδες συσκευές ανά την Ελλάδα που ακόμη και στο διαδίκτυο βγάζουν τους Ράδιο Αρβύλα νικητές. Δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως η παρέα της Θεσσαλονίκης όχι μόνο δεν έχει χάσει τους ακροατές της αλλά συνεχίζει δυναμικά να είναι πρώτη στις προτιμήσεις του κόσμου.