Το Okra Athens, στην καρδιά του Μοναστηρακίου, περνά σε μια νέα εποχή με τον καταξιωμένο Executive Chef Δημοσθένη Μπαλόπουλο και τον Head Chef Άκη Λάτσωνα να αναλαμβάνουν την κουζίνα του. Η νέα ομάδα φέρνει στο τραπέζι έναν φρέσκο προσανατολισμό που τιμά την ελληνική πρώτη ύλη και την ευρύτερη μεσογειακή κουλτούρα.
Ο Δήμοσθένης Μπαλόπουλος, με μακρόχρονη εμπειρία στην ελληνική γαστρονομική σκηνή και θητείες σε εμβληματικά εστιατόρια της Αθήνας και κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον Άκη Λάτσωνα, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στα Jackie O’ (Μύκονος), Kaliya (Σαντορίνη) και Αίγλη Ζαππείου (Αθήνα).
Το νέο μενού αντλεί έμπνευση από όλη τη Μεσόγειο, με ιδιαίτερη έμφαση στην ελληνική κουζίνα, αναδεικνύοντας αυθεντικές πρώτες ύλες μέσα από μοντέρνες τεχνικές και δημιουργικότητα.
Μεταξύ των πιάτων που ξεχωρίζουν, το «Φασόλια caccio e peppe» με αχνιστά όστρακα και αυγοτάραχο, το σιγομαγειρεμένο αρνάκι με αρωματικό ρύζι, αμύγδαλα και σταφίδα και το γιουβέτσι με αχνιστό ψάρι ημέρας.
Το νέο μενού είναι ήδη διαθέσιμο στο Okra Athens και σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για το εστιατόριο. Με την ευκαιρία αυτής της σημαντικής ανανέωσης, σας προσκαλούμε στον χώρο μας για ένα complimentary dinner ώστε να ανακαλύψετε από κοντά την νέα γευστική πρόταση.
Για να κάνετε και εσείς την κράτησή σας:
Okra Athens – Μητροπόλεως 82, Μοναστηράκι
+30 210 3217700
www.okra.gr
[email protected]
Instagram: @okra.athens