Διάσημος Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: “Είναι δύσκολο για την εποχή μας, άθλος, να μένουν δύο άνθρωποι για πάντα μαζί” (φωτογραφία)

18 Φεβρουαρίου 2019 03:11

Χωρισμένος με παιδί, με μακροχρόνιες σχέσεις ανέκαθεν, κάνει έναν απολογισμό και μιλάει για την οικογένεια. Αναφέρεται επίσης στην απιστία. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, όταν αποφασίζει να μιλήσει, λέει τα πάντα. Έτσι απλά. Και έχει ενδιαφέρον. 

“Περιστρέφονται όλα γύρω από τον ίδιο άξονα. Δηλαδή μονιμότητα σχέσεων, γάμος και σεξ”.  “Η πυρηνική οικογένεια τείνει να εξαλειφθεί. Να μένουν δηλαδή δύο άνθρωποι για πάντα μαζί. Είναι για την εποχή μας μια δύσκολη κατάσταση”, λέει στο Gala και συνεχίζει: “Μη νομίζεις πως οι παλιότεροι δεν είχαν αντιληφθεί το πρόβλημα. Όμως οι συνθήκες ήταν τέτοιες που τους ανάγκαζαν να το διαχειριστούν διαφορετικά.”

Δεν μένει όμως εκεί. Δηλαδή σε απατάω, σου βάζω κέρατο, αλλά εσύ παριστάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και σφυρίζεις αδιάφορα. “Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που μένουν μαζί το καταφέρνουν μετά από αγώνα. Είναι άθλος. Αλλά να ξέρεις, ούτε η διαρκής αναζήτηση ελεύθερων σχέσεων είναι λύση. Σημασία έχει να νιώθουμε ωραία που είπαμε «όχι» σε τόσα «μπορεί»”, ολοκληρώνει. Σαφής και περιεκτικός, αν μη τι άλλο.